SSD takılmalı mı?

Lezy Forever

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bende 500 GB 3500 MB okuma 3000 MB yazma SSD disk mevcut. Ama çok fazla oyun oynayan biri olarak söylüyorum 500GB bana yetmeyecek ve B450 anakartim olduğu için 1 tane tek M.2 SSD yuvası var. Şimdi sizin önerilerinizi merak ediyorum.

1.yeni bir anakart alırım (2 M.2 yuvası olan bir tane örneğin) ki o da 5 bin TL civarından başlıyor. Ama böylece 2 tane M.2 SSD takabilir.

2. 1 veya 2 TB bir tane daha M.2 SSD alır ve mevcut M.2 SSD yuvası yerine takarim. Ama bu sefer eski SSD'm çöp olur.

3. SATA SSD takarim ama hızı düşük olacağından yeter mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bende 500 GB 3500 MB okuma 3000 MB yazma SSD disk mevcut. Ama çok fazla oyun oynayan biri olarak söylüyorum 500GB bana yetmeyecek ve B450 anakartim olduğu için 1 tane tek M.2 SSD yuvası var. Şimdi sizin önerilerinizi merak ediyorum.

1.yeni bir anakart alırım (2 M.2 yuvası olan bir tane örneğin) ki o da 5 bin TL civarından başlıyor. Ama böylece 2 tane M.2 SSD takabilir.

2. 1 veya 2 TB bir tane daha M.2 SSD alır ve mevcut M.2 SSD yuvası yerine takarim. Ama bu sefer eski SSD'm çöp olur.

3. SATA SSD takarim ama hızı düşük olacağından yeter mi?

Kesinlikle SSD takmalısın.

Bence iyi bir SATA SSD işini görecektir. Hızı bir tık düşük olsa da çok büyük bir Mali yükten kurtarır seni en azından. Ama dediğin gibi anakart alabilecek bütçen varsa en iyisi o olur.

Eski SSD neden çöp olsun? Eski SSD'yi satıp 1 veya 2 TB SSD almak en mantıklısı olur bence.
Oyun veya Windows açılışı konusunda SATA SSD üzmez ama veri aktarımı konusunda M.2 SSD ile çok fark olacaktır.

Hocam eski SSD çöp olmaz. En kötü kenara koyar, sistemini değiştirdikten sonra kullanırsın. Aynı ekran kartını kullanıyoruz ve ben 2 TB SSD ile kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı