SSD taktıktan sonra açılma hatası

Bu arada harici bir ses kartı takılı mı? Ona göre Driver linki vereceğim.

Aklınızı okudum ve "Farklı bir forum" dediğiniz yerin SDN olduğunu öğrendim 😂😂😂.
Ben üye değilim fakat internette kimler yapmış diye bakmak için araştırma yaparken buldum. Hatta o forumda GIF fotoğrafından tanıdım. Bence her yerden faydalanabilirsiniz. Basit komutları biliyorsunuz. !sysinfo komutunu ben vermiştim sana zaten.

Bu arada harici bir ses kartı takılı mı? Ona göre Driver linki vereceğim.

Ben üye değilim fakat internette kimler yapmış diye bakmak için araştırma yaparken buldum. Hatta o forumda GIF fotoğrafından tanıdım. Bence her yerden faydalanabilirsiniz. Basit komutları biliyorsunuz. !sysinfo komutunu ben vermiştim sana zaten.

Şu an sadece "BIOS sürümü, işlemci, ana kart öğrenme" gibi bilgileri biliyorum. "lm" komutunu pek kullanamıyorum ama, onun dışında hangi komutlar var bilmiyorum.

@Enes3078 Hocam DC kullanıyor musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Steve Rogers

Kod:
!sysinfo cpuinfo [-csv [-noheaders]]
!sysinfo cpumicrocode [-csv [-noheaders]]
!sysinfo cpuspeed [-csv [-noheaders]]
!sysinfo gbl [-csv [-noheaders]]
!sysinfo machineid [-csv [-noheaders]]
!sysinfo registers
!sysinfo smbios [-csv [-noheaders]] {-debug | -devices | -memory | -power | -processor | -system | -v}
!sysinfo -?

@Steve Rogers

Kod:
!sysinfo registers
!sysinfo smbios [-csv [-noheaders]] {-debug | -devices | -memory | -power | -processor | -system | -v}
!sysinfo -?

Teşekkür ederim 😍.

Kod:
!sysinfo registers.
!sysinfo -?

Teşekkür ederim 😍.
[/QUOTE]
Estağfurullah. İşlemci BIOS sürümü tarihi anakart hepsi var bu komutlarla öğrenilebilir.

Ekran kartı, Wifi, Touchpad güç sorunu var.
İntel sürücü bulucu ve yazılımlarını kaldırın. DDU rehberini uygulayıp güncel GPU sürücünüzü kurun.
Taktığınız disk fazla güç çekiyor olabilir veya bataryanız bitik ise bundan da kaynaklanabilir. Adaptörünüz orj. değilse de olabilir. Ses sürücülerinizi de güncelleyin.
Takılan disk uyumsuz olabilir. SSD'yi CD portuna değil de normal porta taktıysanız bunlardan kaynaklı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı