Şu an Samsung 840 Evo kullanıyorum , memnunum. Bence 840 Evo daha iyi. Bu arada şu an Ubuntu'dan yazıyorum, sıkıntı etme Linux'u.![]()
Şimdi SSD'ye Linux kurarsın herhalde ama bazı programlar var. Örneğin Samsung'un Magician programı var. Bu programın sadece Windows ve Mac sürümleri mevcut, Linux sürümü yok. O yüzden Linux üzerinde çalışmayacaktır sanırım ama bir yolu varsa bilmiyorum.
Bu program SSD'yi daha performanslı, daha fazla kapasitede veya daha güvenli şekilde kullanmana izin veriyor seçtiğin seçeneğe göre. Sen bu programı kuramazsın Linux'e ve dolayısıyla bu özellikleri kullanamazsın sanırım.
Samsung SSD (Solid State Drive) 840 series | Samsung SSD Website
Eki Görüntüle 4842
Bende samsung PRO var, almaya gittiğimde oradaki görevlilier bana Corsair GS veya Samsung PRO'dan birini seçmemi önerdiler. EVO ve Kingston için çok iyi değil dediler, Corsair GS fiyatı daha uygun olduğu için bana onu önermişlerdi ama benim aklım Samsung PRO'da olduğu için onu aldım. Bence sen Corsair GS al.
Linux için bir sorun olur mu bilmem ama Samsung'u aldığında sürücüleri eski, Firmware update yapman lazım. Linux kullanacağın için sürücüsünü güncelleyemiyeceksin büyük ihtimal.
Asus X550 cc leptopum var i7 3537U ilemci 8 gb ram 2 gb hdd ssd almak istiyorum her pc ye uyumulumu ssd lerle ilgili pek fikrim yok hangi ssd yi alsam daha iyi verim alabilirim ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.