SSD ve HDD'yi Aynı Anda Kullanmanın Zararı Olur Mu ?

salihf7

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, laptopa SSD takacağım bugün ama çıkan 750 GB HDD'yi CD Rom bölümüne aparat alıp taksam sisteme herhangi bir zararı olur mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır kesinlikle bir zararı yok. Hatta yararı bile var. SSD'ler günümüzde hala HDD'ler kadar depolama alanı veremiyor maalesef. O yüzden belkide SSD kullanıcılarının hepsi yanına bir yada opsiyonel olarak iki tane HDD koyuyor.

Arkadaşlar konuyu güncelliyor olacağım fakat bugü SSD'yi ve 2. HDD takma aparatını siparişini vereceğim son kez yorumlarınızı okumak istiyorum acaba 2. hdd takmak sisteme aşırı yük veya başka sorunları beraberinde getirir mi ?

arkadaşlar PC'yi hızlandırmak için SSD takmayı düşünüyorum takılı olan hard diski kullanım alanı boşa gitmemesi için DVD Room'un yerine aparatla takıcam. SSD ve HDD'yi bir arada kullanmak ileriki dönemde PC de kasma fazla ısınma gibi zararları olur mu PC'yi sürekli kullanıyorum ve oyun oynuyorum. cevap verirseniz sevinirim iyi günler.

Arkadaşlar PC'yi hızlandırmak için SSD takmayı düşünüyorum takılı olan hard diski kullanım alanı boşa gitmemesi için DVD Room'un yerine aparatla takacağım. SSD ve HDD'yi bir arada kullanmak ileriki dönemde PC'de kasma fazla ısınma gibi zararları olur mu PC'yi sürekli kullanıyorum ve oyun oynuyorum. Cevap verirseniz sevinirim iyi günler.

Konu açmanı öneririm ölü bir konuya yanıt yazma.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı