chaoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.598 Makaleler 7 Çözümler 10 1 Ekim 2020 #11 Mustafafnt dedi: Hocam çünkü Adata SU630 kronik sorunlu bir SSD. Genişletmek için tıkla... Evet. Maalesef bende sistemi topladıktan sonra öğrendim o SSD'nin sıkıntılı olduğunu.
Mustafafnt dedi: Hocam çünkü Adata SU630 kronik sorunlu bir SSD. Genişletmek için tıkla... Evet. Maalesef bende sistemi topladıktan sonra öğrendim o SSD'nin sıkıntılı olduğunu.
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 1 Ekim 2020 #12 WD'nin Black serisi en baba HDD'sidir.
M Mustafafnt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 3.742 Çözümler 14 1 Ekim 2020 #13 chaoo dedi: Evet. Maalesef bende sistemi topladıktan sonra öğrendim o SSD'nin sıkıntılı olduğunu. Genişletmek için tıkla... Hocam HDD alabilirsiniz. Zaten sisteminizde SSD bulunmakta. Almak istediğiniz WD Black HDD gerçekten çok kalitelidir.
chaoo dedi: Evet. Maalesef bende sistemi topladıktan sonra öğrendim o SSD'nin sıkıntılı olduğunu. Genişletmek için tıkla... Hocam HDD alabilirsiniz. Zaten sisteminizde SSD bulunmakta. Almak istediğiniz WD Black HDD gerçekten çok kalitelidir.
chaoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.598 Makaleler 7 Çözümler 10 1 Ekim 2020 #14 Arkadaşlar şimdi WD Black HDD alsam herhangi bir drop falan yaşamam değil mi sadece geç doku yüklenmesi olabilir yanlış mıyım.
Arkadaşlar şimdi WD Black HDD alsam herhangi bir drop falan yaşamam değil mi sadece geç doku yüklenmesi olabilir yanlış mıyım.