Velucannnnnn Hectopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 11 28 Şubat 2020 #1 SSD'mi temizlemek istiyorum ama Windows silinir diye korkuyorum. Windows'u silmeden temizlemek istiyorum.
SSD'mi temizlemek istiyorum ama Windows silinir diye korkuyorum. Windows'u silmeden temizlemek istiyorum.
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.321 Çözümler 98 28 Şubat 2020 #2 Bilgisayarım>Yerel Disk C>Özellikler>Genel>Diski Temizle>Sistem dosyalarını temizle. Son düzenleme: 28 Şubat 2020
Velucannnnnn Hectopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 11 28 Şubat 2020 #3 CillianMurphy dedi: Bilgisayarım>Yerel Disk C>Özellikler>Genel>Diski Temizle>Sistem dosyalarını temizle. Genişletmek için tıkla... onu yaptım ama tam olarak temizlenmedi ben tam olarak temizlemek istiyorum
CillianMurphy dedi: Bilgisayarım>Yerel Disk C>Özellikler>Genel>Diski Temizle>Sistem dosyalarını temizle. Genişletmek için tıkla... onu yaptım ama tam olarak temizlenmedi ben tam olarak temizlemek istiyorum
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.321 Çözümler 98 28 Şubat 2020 #4 Nasıl bir temizleme yapmak istiyorsun anlamadım. Disk alanını mı boşaltmak istiyorsun? Gereksiz programları kaldırabilirsin.
Nasıl bir temizleme yapmak istiyorsun anlamadım. Disk alanını mı boşaltmak istiyorsun? Gereksiz programları kaldırabilirsin.