Duman_TR Hectopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 335 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2022 #1 SSD aldım ancak içinden vida çıkmadı bende vida almaya gittim bu sefer de vida uymadı yani çevirince boşa dönüyordu bilgisayarcıya götürmekle uğraşmak istemiyorum beyaz plastik kelepçe ile SSD bağlasam SSD zarar görebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ekim 2022
SSD aldım ancak içinden vida çıkmadı bende vida almaya gittim bu sefer de vida uymadı yani çevirince boşa dönüyordu bilgisayarcıya götürmekle uğraşmak istemiyorum beyaz plastik kelepçe ile SSD bağlasam SSD zarar görebilir mi?
Syseng Picopat Katılım 25 Ekim 2022 Mesajlar 166 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2022 #2 ssd'ye birsey olmaz. yere carpmadigin surece.
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.317 Makaleler 1 Çözümler 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 26 Ekim 2022 #3 Sıkıntı olmaz. Benim arkadaş direkt kasanın içine koydu SSD'yi. Aylardır o şekilde kullanıyor.
GMC Denali Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 4.169 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2022 #4 imnotagamer dedi: Sıkıntı olmaz. Benim arkadaş direkt kasanın içine koydu SSD'yi. Aylardır o şekilde kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Bence sen de böyle yapmalısın. Bendeki de vidasız.
imnotagamer dedi: Sıkıntı olmaz. Benim arkadaş direkt kasanın içine koydu SSD'yi. Aylardır o şekilde kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Bence sen de böyle yapmalısın. Bendeki de vidasız.
F FurkanKutlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 3.567 Çözümler 11 26 Ekim 2022 #5 SSD'nin hareketli parçası olmadığı için sorun olmaz bence. Ama bulabilirseniz vidayla sabitleyin daha iyi olur.
SSD'nin hareketli parçası olmadığı için sorun olmaz bence. Ama bulabilirseniz vidayla sabitleyin daha iyi olur.