Bioxin Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 343 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 19 Aralık 2022 #1 Yeni bir HDD aldım ssdeki tüm dosyaları Windows hariç HDD'ye taşımak istiyorum bunu nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
Yeni bir HDD aldım ssdeki tüm dosyaları Windows hariç HDD'ye taşımak istiyorum bunu nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
Mhmd Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 838 Çözümler 9 19 Aralık 2022 #2 Diski klonlayıp Windowsu hdd'den silebilirsiniz.
zKaranfily0 Kilopat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 620 Makaleler 2 Çözümler 2 19 Aralık 2022 #3 Windows ve sytem32 gibi dosyalar hariç hepsini seç sağ tık kopyala HDD'ye yapıştır.
Bioxin Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 343 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 19 Aralık 2022 #4 Mhmd dedi: Diski klonlayıp Windows'u HDD'den silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bunu yaptıktan sonra SSD'deki klonlanmış dosyaları silsem bir sorun çıkar mı?
Mhmd dedi: Diski klonlayıp Windows'u HDD'den silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bunu yaptıktan sonra SSD'deki klonlanmış dosyaları silsem bir sorun çıkar mı?
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.116 Çözümler 62 19 Aralık 2022 #5 Bioxin dedi: Bunu yaptıktan sonra SSD'deki klonlanmış dosyaları silsem bir sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Direkt kes ya da CTRL + X komudunu kullanın, kopyalamaya ayrı yazmaya ayrı işlem ve zaman kaybetmemiş olursunuz.
Bioxin dedi: Bunu yaptıktan sonra SSD'deki klonlanmış dosyaları silsem bir sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Direkt kes ya da CTRL + X komudunu kullanın, kopyalamaya ayrı yazmaya ayrı işlem ve zaman kaybetmemiş olursunuz.
Mhmd Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 838 Çözümler 9 19 Aralık 2022 #6 Bioxin dedi: Bunu yaptıktan sonra SSD'deki klonlanmış dosyaları silsem bir sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... çıkmaz quarest dedi: Direkt kes ya da CTRL + X komudunu kullanın, kopyalamaya ayrı yazmaya ayrı işlem ve zaman kaybetmemiş olursunuz. Genişletmek için tıkla... Dediklerinizi yaparsa, Appdata'deki - localdeki, ve alt dosyaları bulamayabilir bu yüzden taşıyamayabilir.
Bioxin dedi: Bunu yaptıktan sonra SSD'deki klonlanmış dosyaları silsem bir sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... çıkmaz quarest dedi: Direkt kes ya da CTRL + X komudunu kullanın, kopyalamaya ayrı yazmaya ayrı işlem ve zaman kaybetmemiş olursunuz. Genişletmek için tıkla... Dediklerinizi yaparsa, Appdata'deki - localdeki, ve alt dosyaları bulamayabilir bu yüzden taşıyamayabilir.