SSD'li sistemde geç açılıp kapanma sorunu

Crazyboypc

Centipat
Windows 10 SSD'ye kurulu olmasına rağmen PC hem geç açılıyor hem de geç kapanıyor. Açılırken dikkat ettim cogu zaman disk ışığı yanmıyor kasadaki. Kapanırken 20 saniye bekliyorum. O zaman da disk kullanılamıyor. Sizce neden olabilir?
@Recep Baltaş

Ssd bx500 crucial. Islemci 3600 anakart b450 m a pro max. Hiz testi yaptım ama 550 ye 460 çıktı. Sıkıntı pc açılırken neredeyse hiç disk kullanılmıyor.

Ssd bx500 crucial. Islemci 3600 anakart b450 m a pro max. Hiz testi yaptım ama 550 ye 460 çıktı. Sıkıntı pc açılırken neredeyse hiç disk kullanılmıyor.
BX500 kronik sorunları olan bir SSD. BIOS'u en güncel sürümde olduğunu kontrol edip SATA modunun AHCI olduğundan emin olunuz birde UEFİ kurulum yaptınız mı ?

Evet. Zaten yeniden kurdum. Sıfırdan. Ama ssd min hiz testi 550 ye 460 mbs. Bios güncellemesi yapmadim. Ama yenisi var yüklerim simdi. Deneyecem. Saglik yüzdesi de 92
Fatboot sanki yok. Memory Fast boot var.
Maalesef olmadi. Nedeni sizce ne olabilir?
@Recep Baltaş

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı