Eski bilgisayarımı satmak istiyorum fakat internetten baktıgımda format atsanız bile bilgilerinizin geri getirilebileceği yazıyor. SSD'mi sıfırlamak istiyorum.
Nasıl güvenli bir şekilde halledebilirim BIOS'tan silinebiliyor mu?
Uygulama hakkında pek bi bilgim yok paralı mı? yoksa bedavaya halledebiliyor muyuz?Birde herşeyi siliyor mu gerçekten satıcagım kişiyi tanımıyorum işimi garantiye almak istedim
Format attiktan sonra bilgi gelmez, bilgi silme diye bir olay yoktur.
Bilgiler bir alana yazilir, ustune yeni bir bilgi yazana kadar o bilgi okunabilir olay tamamen bundan ibaret. Son sildiginiz dosyanin ustune dosya yazmadiysaniz o son dosyayi kurtarabilirsiniz. Bunu engellemek de cok kolay su an hatirlamiyorum arastirirsaniz cok kolay ulasabilirsiniz cmd uzerinden komutu var bunun bos alanlara veri yaziyor.
Uygulama hakkında pek bir bilgim yok paralı mı? Yoksa bedavaya halledebiliyor muyuz? Bir de her şeyi siliyor mu gerçekten satacağım kişiyi tanımıyorum işimi garantiye almak istedim.
Format attiktan sonra bilgi gelmez, bilgi silme diye bir olay yoktur.
Bilgiler bir alana yazilir, ustune yeni bir bilgi yazana kadar o bilgi okunabilir olay tamamen bundan ibaret. Son sildiginiz dosyanin ustune dosya yazmadiysaniz o son dosyayi kurtarabilirsiniz. Bunu engellemek de cok kolay su an hatirlamiyorum arastirirsaniz cok kolay ulasabilirsiniz cmd uzerinden komutu var bunun bos alanlara veri yaziyor.
Araştırdıgım zaman pek bişey anlamadım bu tarz olaylar hakkında pek bi bilgim yok şu video ile karşılaştım bu video da adamın yaptıgı şeyleri yapsam iş görür mü acaba?