SSD'siz Kasa Toplama

Hocam eğer diğer parçalardan kısacaksanız SSD almayın derim. Benim eski sistemimde HDD vardı gayet hızlıydı. Yeni sistem toplayınca SSD aldım. İnanın abartılan kadar değil sadece bilgisayar 5 saniye hızlı açılıyor. CS:GO aynı şekile 5-10 saniye hızlı açılıyor. Çok da gerekli bir bileşen olarak görmüyorum.

Şahsen ben ssd almak yerine ekran kartını yükselttim ve gtx 970 asus aldım sonra dolar arttı şansıma bi sorun olmadığı halde garantiye yolladım gözümde msi modeli vardı biraz daha ucuzdu iade kabul edildi ve msi aldim 5) tl verip 180 tl lik ssd de aldım ama sistemin sadece açılış hızı falan degisti 10 saniye sabrın vardır elbette... Sonra da alabilirsin.

SSD her sisteme şart şimdi artık HDD bir süreden sonra yavaşlıyor. Eğer yüzlerce oyun yüklemeyeceksiniz sadece SSD kullanmak daha iyidir. Ben artık şimdi ki HDD'lere de güvenemiyorum. Açıkçası ne zaman bozulacağı belli değil.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı