SSD'ye kurulan Windows'la HDD kurulan Windows aynı mı?

OdellaK

Hectopat
Katılım
21 Temmuz 2020
Mesajlar
144
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Şu anda Windows'um HDD kurulu ama 480 GB SSD aldım ve Windows'u ona kurucağım. Temiz kurulum yapacağım yani bilgisayara format atıp Windows'u SSD'ye kuracağım. Bildiğim kadarıyla M.2 SSD'ye kurulan Windows farklı olduğu için normal SSD'ye kurulan da farklı olarak düşünüyorum yoksa HDD'ye kurulan Windows'la normal SSD'ye kurulan aynı mı?
 
Hocam öyle detaylı düşünmenize gerek yok. HDD ile SSD aynı işlevi görüyor. SSD HDD gibi görünseydi farkı anlamazdınız. Tek farkları birisinde disk var diğerinde çip. Diskler elektronik çiplere göre daha yavaş olduğu için SSD daha hızlı. Bir de M.2 SSD'ler var onlar daha da hızlı. Ama SSD uyumlu ISO aramanıza gerek yok. Dediğim gibi aynı işlevde oldukları için bir şey fark etmeyecektir.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı