SSD'ye sadece oyun yüklemek mantıklı mı?

SSD'ye işletim sistemi kurmayı mutlaka tavsiye ediyorum. Oyunların boyutunun bir önemi yok, eğer yerin varsa ve sık oynuyorsan SSD'ye kur. Yükleme ekranları fazla oyunlarda ilaç gibi oluyor.
Kendimden örnek vereyim, oyun arşivimin büyük bir kısmı HDD'de bekliyor. Eğer oynayacaksam SSD'ye aktarıyorum. Bu işlem birkaç dakika sürebiliyor fakat RDR2 gibi oyunlar yer kaplamamış oluyor.
Umarım yardımcı olmuşumdur, sevgiler.

Aslında merak ettiğim bir durum var bu konuda benim. Bazı oyunlarda autosave kısımlarında oyun yarım saniyeliğine takılıp FPS düşmesi yapıyor sonra düzeliyor. Bu durum normal geldi bana açıkçası ancak oyunu SSD'ye alsak bu durum düzelir mi?

Aslında merak ettiğim bir durum var bu konuda benim. Bazı oyunlarda autosave kısımlarında oyun yarım saniyeliğine takılıp FPS düşmesi yapıyor sonra düzeliyor. Bu durum normal geldi bana açıkçası ancak oyunu SSD'ye alsak bu durum düzelir mi?

SSD'nin özellikleri iyiyse düzelir tahminen 5 10 saniyeye Save olur.

SSD'nin özellikleri iyiyse düzelir tahminen 5 10 saniyeye Save olur.

Nasıl 5 10 saniye? Yarım saniye bile sürmüyor Save alması zaten HDD ile? Yazdığınız bilgisizce bir cevap gibime geldi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı