Çözüldü SSD'ye Windows 10 nasıl temiz kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Aytaç D

Zeptopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
Wd Blue
Orijinal Windows 10 var. Laptopu alırken vardı. Şimdi SSD aldım ve Windows 10'u SSD'ye kuracağım fakat bunu nasıl yapabilirim? SSD'ye şu anki Windows 10'u kopyalamak istemiyorum. Temiz kurulum yapayım diyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Orijinal Windows 10 var. Laptopu alırken vardı. Şimdi SSD aldım ve Windows 10'u SSD'ye kuracağım fakat bunu nasıl yapabilirim? SSD'ye şu anki Windows 10'u kopyalamak istemiyorum. Temiz kurulum yapayım diyorum.

Ürün anahtarı anakart ile eşleştiği için USB'ye yazacağınız herhangi bir Windows 10 ISO dosyası ile kurulumda otomatik olarak eşleşecektir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Eğer OEM ise ki genellikle laptoplarda OEM oluyor, direkt kendisi algılar zaten.

Ürün anahtarını bir yere kaydet temiz kurulum yap.

Ürün anahtarı anakart ile eşleştiği için USB'ye yazacağınız herhangi bir Windows 10 ISO dosyası ile kurulumda otomatik olarak eşleşecektir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm
Windows 10'un hangi sürümü varsa bilgisayarında, aynı sürümü USB ile SSD'ye kurabilirsin. Başka bir şey yapmana gerek yok.

Format atar gibi kurabilirsin.

Laptoplarda keyler BIOS'a gömülü olduğu için genellikle normal kurulum yapabilirsin. İnternete bağlandığında Windows etkinleşecektir. Ancak ben işinizi garantiye alın derim internette keyi bulabileceğiniz programlar var oradan keyin bir fotoğrafını alıp kurulumu o şekilde yapmanızı öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…