- Anakart
- B150m bazooka
B150M Bazooka anakartıma PCI-e X1 M.2 adaptörü alıp Adata Legend 700 bağladım. Disk yönetiminden alan açtım sonra ISO dosyası ile kuruluma geçtim. HDD'min işletim sistemi yüklü bölümünü sildim ve yeniden oluşturdum. Sonra SSD'yi seçip Windows'u kurdum. Sistem açıldığında HDD'min sildiğim bölümü RAW'dı bende biçimlendirdim fakat biçimlendirme bitmeden disk yönetimi kapandı bir daha açamadım. Sistemi ne yaparsam yapayım kapatamadım. Güç düğmesiyle kapattım şimdi açamıyorum. BIOS'ta Windows hala hard diskte gözüküyor. Verilerim hard diskte. Tekrar ISO'yla BIOS'tan Windows'a kurup girebilir miyim? Silmedigim kısımda yedeklerim vardı. Yardım edin...
USB'den tekrar Windows kurdum hard diske. NVMe için boot desteklemiyor sanırım anakartım. Ve yine sanırım modlamam için AMI BIOS gerekiyor. Sadece depolama olarak kullanacağım ve yedeklerim güvende. BIOS modlama hakkında bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. Konu bitmiştir.
USB'den tekrar Windows kurdum hard diske. NVMe için boot desteklemiyor sanırım anakartım. Ve yine sanırım modlamam için AMI BIOS gerekiyor. Sadece depolama olarak kullanacağım ve yedeklerim güvende. BIOS modlama hakkında bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. Konu bitmiştir.
Son düzenleyen: Moderatör: