SSD'ye Windows yükleyemiyorum

Ferventes

Centipat
Yeni bir SSD aldım ve Windows yükliyecektim ama bir hata verdi bende internetten çözüm ararken komutlarda kayboldum. Hatalar arttıkça arttı. Yardıma ihtiyacım var 2 gündür kafayı yiyeceğim SSD'ye Windows kurmak istiyorum sadece.

SSD en son dinamik bir şekilde kaldı ve temel hale geçmiyor.
Biçimlendirilmiyor ve içinde 3GB bir doluluk var sebebi belli değil.

Forumlarda çözüm araya araya kafayı yiyeceğim.

Dosya Ekleri

• ssd.PNG
    ssd.PNG
    3,5 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleyen: Moderatör:
Biçimlendirilememesi garip gerçekten, forumda bilen arkadaşlar olur çözümünü. Farklı programlar ile biçimlendirmeyi denedinmi? Rufus'ile FreeDos yazdırdın mı?

CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp aşağıdaki komutları dikkatli okuyun. Doğru diski seçtiğinizden emin olun yoksa elinizdeki diski silebilirsiniz. Lütfen dikkatle işlemi yapın.
Kod:
diskpart
DISKPART>list disk (Sistemdeki disklerinizi gösterecek komuttur.HDD veya USB diskinizin kaç numaralı disk olduğunu buradan görebilir ve alttaki select disk komutunu buna göre yazabilirsiniz.
DISKPART>select disk 1 (HDD veya USB diskinizin kaç numaralı disk olduğunu yukarıda komut ile görebilirsiniz ben örnek olarak 1 yazdım)
DISKPART>clean
DISKPART>create partition primary
DISKPART>select partition 1
DISKPART>active
DISKPART>format fs=fat32 quick       HARD DİSK İSE fs=ntfs quick        
DISKPART>assign
DISKPART>exit

CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp aşağıdaki komutları dikkatli okuyun. Doğru diski seçtiğinizden emin olun yoksa elinizdeki diski silebilirsiniz. Lütfen dikkatle işlemi yapın.
Kod:
diskpart
DISKPART>list disk (Sistemdeki disklerinizi gösterecek komuttur.HDD veya USB diskinizin kaç numaralı disk olduğunu buradan görebilir ve alttaki select disk komutunu buna göre yazabilirsiniz.
DISKPART>select disk 1 (HDD veya USB diskinizin kaç numaralı disk olduğunu yukarıda komut ile görebilirsiniz ben örnek olarak 1 yazdım)
DISKPART>clean
DISKPART>create partition primary
DISKPART>select partition 1
DISKPART>active
DISKPART>format fs=fat32 quick       HARD DİSK İSE fs=ntfs quick       
DISKPART>assign
DISKPART>exit

Clean yazdığımda bu hatayı alıyorum
Biçimlendirilememesi garip gerçekten, forumda bilen arkadaşlar olur çözümünü. Farklı programlar ile biçimlendirmeyi denedinmi? Rufus'ile FreeDos yazdırdın mı?

Evet ama çözüm olmadı

Dosya Ekleri

• hata.PNG
    hata.PNG
    9,3 KB · Görüntüleme: 42
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı