Olmadı bir yere bantla yada benzeri birşeyle sabitleyin bi sıkıntı olacağını sanmıyorum sonuçta hdd gibi bi mekanik aksanı yok. Eki Görüntüle 676268
Buraya takılırmış gibi geldi bana.
Gerçekten youtubede baya bakındım ama hiçbir örnekteki gibi takamadım :/
HDD yandan iki tane plastik aparat ile takılmış o aparatı ssdye takacaktım ama girişleri uyuşmuyor
O plastik aparatı nereden bulabilirim
Alfais 4859 Ssd Ve 2.5 Disk İçin To 3.5 İnç Çevirici Hdd en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Evet bakındım bu bölgede dvd sürücü var ama sadece tek tarafta olan vida yuvaları uyuyor sadece sağ taraftan ssdyi vidalasam havada kalsa sorun olur mu?
-----
Bu arada ilgilendiğiniz için çok teşekkürler dostlar. Sanırım en iyisi kızak almak
Evet bakındım bu bölgede dvd sürücü var ama sadece tek tarafta olan vida yuvaları uyuyor sadece sağ taraftan ssdyi vidalasam havada kalsa sorun olur mu?
İlgilendiğiniz için çok teşekkürler dostlar. Sanırım en iyisi kızak almak
Dostlar kasayla birlikte gelen plastik aparatları buldum Kasa üreticisi kasanın içerisine bir çok aparat koymuş ama keşke ssd vidalamak içinde bir yerlere vida yeri koysalarmış neyse montaj daha pratik olsun diye yapmışlar sanırım.
Cevaplar için teşekkürler
SSD'yi kasaya takabildim