Staj başvurusu kabul edildiği nasıl anlaşılır?

bayram.celik1

Picopat
Merhaba. 11. sınıfım, 12. sınıfta staja başlayacağım. Bilişim bölümündeyim. Cuma günü ilçemizin belediyesine staj başvurusu için gittim. Babamın tanıdıklardan vs. aradı sordu gelsin dediler. Okuldan staj için kağıtları aldım gittim belediyeye babamla, bana bir form verdiler ad soyad, okul adı, sınıf adı, numara falan diye; bir kod doldurdum imza falan attırdık. Sadece 1 sayfacık bir şeyden bahsediyorum. Benim elimde sözleşmeler vardı sözleşme imzalayacağız zannediyordum ki zaten öyle olmalıydı. Sonra o formu danışma gibi bir yere verdim ve bana kabul olması gerek dedi.
(Sanırım kabul olması gerek dedi tam hatırlamıyorum, işte sisteme falan girilecek falan da olabilir, cidden hatırlamıyorum şu an.)

Neyse işte sözleşmeleri almadılar istemediler daha doğrusu 1 tane form gibi bir şey verdik döndük, evde de telefonuma şöyle mesaj geldi.

Gönderen: belediyeadı - Sayın adsoyad, STAJ BAŞVURUSU HK. Konulu dilekçeniz *** Belediye Başkanlığı tarafından 14.03.2025 tarih ve 2025/9695 no ile kaydedilmiştir. B035.

Bu mesaj ne anlama geliyor? Bir daha mı gitmem gerek, yakın olsa giderdim belediye uzak biraz.

Anlamını bilmiyorum fakat büyük oranda kabul olur. Genelde çoğu kişiyi belediyeler kabul ediyor.

Sistem tarafından başvurunuz kayıta alınmış size haber vereceğiz demek gibi bir şey kısaca. Muhtemelen alınırsınız.

Anlamını bilmiyorum fakat büyük oranda kabul olur. Genelde çoğu kişiyi belediyeler kabul ediyor.
Hocam kabul olup olmadığı mesaj ile mi iletilecek? Belediyeye kendim gidip sorsam mı sizce?

Sistem tarafından başvurunuz kayıta alınmış size haber vereceğiz demek gibi bir şey kısaca. Muhtemelen alınırsınız.
Hocam normalde sözleşme kağıtlarını imzalayıp okula vermem gerekiyordu 1 form doldurup gittim. Bir şey yapmadılar.

Hocam kabul olup olmadığı mesaj ile mi iletilecek? Belediyeye kendim gidip sorsam mı sizce?

Hocam normalde sözleşme kağıtlarını imzalayıp okula vermem gerekiyordu 1 form doldurup gittim. Bir şey yapmadılar.
Bende staj yaptım belediye olmasada normalde koordinatör gibi birini atamaları lazımdı size eğitim kurumunun.

Koordinatör mü? O ne demek ki? Yani öğretmenler yardımcı oldular bana.
Staj yeri ile Okul arasında Devamsızlığınızı maaşınızın yatıp yatmadığını denetleyen kişidir koordinatör bu sizin işe başlayıp başlamadığınızı danışacağınız kişi olarak bulunur. Ona sorabilirsiniz veya belediyeye gidin öyle biri yoksa.

Öyle biri yok o zaman, tamam hocam teşekkür ederim giderim yarın belediyeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…