Semihh35 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.220 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. Yarın stajımın son günü. Ama benim çok karnım ağrıyor. Yarın rapor alsam gitmesem sizce bir şey olur mu? Bir de staj devamsızlıkları ne zaman e-Okul'a giriliyor bir bilginiz var mı? Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2023
Merhaba arkadaşlar. Yarın stajımın son günü. Ama benim çok karnım ağrıyor. Yarın rapor alsam gitmesem sizce bir şey olur mu? Bir de staj devamsızlıkları ne zaman e-Okul'a giriliyor bir bilginiz var mı? Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
K Kanie Decapat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #2 Staj defterlerinin arkasında izin kağıdı var onu kullanmadıysan eğer onu kullan.
Semihh35 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.220 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #3 Kanie dedi: Staj defterlerinin arkasında izin kağıdı var onu kullanmadıysan eğer onu kullan. Genişletmek için tıkla... Hocam staj defterlerini teslim ettik normal rapor alsam olmaz mı?
Kanie dedi: Staj defterlerinin arkasında izin kağıdı var onu kullanmadıysan eğer onu kullan. Genişletmek için tıkla... Hocam staj defterlerini teslim ettik normal rapor alsam olmaz mı?
K Kanie Decapat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2023 #4 Semihh35 dedi: Hocam staj defterlerini teslim ettik normal rapor alsam olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Olmaz ''Özürlü izin'' hakkın varsa problem olmaz.
Semihh35 dedi: Hocam staj defterlerini teslim ettik normal rapor alsam olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Olmaz ''Özürlü izin'' hakkın varsa problem olmaz.