Staja yeni başlayacak kişi için tavsiyeler

Haftaya aksilik çıkmazsa stajım başlayacak. Daha önceden staja gitmiş abilerim varsa tavsiye verebilir mi? İlk gittiğimde ne yapmalıyım mesela?

Nerede ve ne üzerine staj yapacaksın? Genelde stajyerlere çalışanlar kendilerine zor gelen evrak işlerini yaptırırlarda.

Hangi bölüm için gidiyorsun?
Açık gözlü ol, senden küçük veya yaşıt çalışan varsa ezdirme kendini. Bu arada maaş beklentin olmasın ve ağır işlerin altına girme yoksa tüm sorumluluğu senden bilirler, bilmediğin bir iş verildiğinde bilmiyorum, yapamam de geç, bilmediğin halde yaparım dersen senin için hiç de iyi olmaz.

Dostum her bildiğin işe atlama ağırdan sat kendini yoksa bir ton iş verirler malum stajyersin onlar için bir ifade etmezsin çoğu iş yerinde tabiri caizse saf ayağına yatmak terimini birebir kullanabilirsin. Yüksek kademeli kişilerle bağını sağlam tutmaya bak. Sonuçta sen okulunu okudun ve işini oğrenmeye.
Gidiyorsun kendini kullandırtma.

Lise stajı mı ve hangi bölüm?
Nerede ve ne üzerine staj yapacaksın? Genelde stajyerlere çalışanlar kendilerine zor gelen evrak işlerini yaptırırlarda.
Lise stajı.Elektronik bölümü.
Edit:Haftaya pazartesi kesin açılacak.Hayla tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…