Stajdaki lojman oda arkadaşımı beğenmedim

arteptan

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, Antalya'ya staja geldim ama lojmandaki arkadaşımı hiç beğenmedim değişik değişik hareketler yapıyor. Klimayı en düşük derecede açıyor onun yüzünden hasta oldum. Odada sigara içiyor. Başka kalacağım kimse yok gidiyorum söylüyorum sen stajyersin seni başka kişiyle kaldıramayız
Diyorlar. O zaman tek kaldırın diyorum yine aynı şekilde sen stajyersin kaldıramayız diyorlar arkadaş kendini bir şey sanıyor. Şikayet edebileceğim yer var mıdır acaba?

Otelde mi çalışıyorsunuz acaba? Eğer otelde çalışıyorsanız, farklı otel bakmayı deneyebilirsiniz.

Otelde mi çalışıyorsunuz acaba? Eğer otelde çalışıyorsanız, farklı otel bakmayı deneyebilirsiniz.

Merhaba evet otelde çalışıyorum ancak otelleri ben secmiyorum ve değistirme gibi bir imkanım yok turizm lisesinde okuyorum.

@arteptan, kaç kişilik oda? Oda arkadaşınızla konuşmayı denediniz mi?

@arteptan, kaç yaşında bu hareketi yapan? O da mı stajyer? Lojman sorumlusu illaki vardır. Ona söylediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…