M1000 Hectopat Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 213 Makaleler 1 14 Haziran 2021 #1 Bugünkü Microsoft sunumunda 2.oyununa aşırı hipelandım ama 1.oyununu oynayıp öyle devam etmek istiyorum. Stalker'ın mekanikleri zaman yenildi mi? Oyun şu an oynanabilir bir durumda mı?
Bugünkü Microsoft sunumunda 2.oyununa aşırı hipelandım ama 1.oyununu oynayıp öyle devam etmek istiyorum. Stalker'ın mekanikleri zaman yenildi mi? Oyun şu an oynanabilir bir durumda mı?
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2021 #2 Onboard sistem kullandığım sırada sıkıntıdan bir bakmıştım. Atmosfer rezalet(İyi anlamda), aşırı karanlık tonda iç bayıcı bir atmosferi var. Mekanikler ise ne çok iyi ne çok kötü. Oynanır.
Onboard sistem kullandığım sırada sıkıntıdan bir bakmıştım. Atmosfer rezalet(İyi anlamda), aşırı karanlık tonda iç bayıcı bir atmosferi var. Mekanikler ise ne çok iyi ne çok kötü. Oynanır.
burakol1 Megapat Katılım 13 Eylül 2017 Mesajlar 254 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2021 #3 Ben kışın oynadım seriyi. 1. oyunun yükleme süreleri biraz geriyor ama oynanabilir. 2 ve 3te pek sorun yaşamadım.
Ben kışın oynadım seriyi. 1. oyunun yükleme süreleri biraz geriyor ama oynanabilir. 2 ve 3te pek sorun yaşamadım.
L1ghtBr1nger Megapat Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 555 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2021 #4 Atmosferinin çok iyi ancak zorluğunun biraz kanser olduğunu duymuştum. Senin için sorun değilse bir bakabilirsin.
Atmosferinin çok iyi ancak zorluğunun biraz kanser olduğunu duymuştum. Senin için sorun değilse bir bakabilirsin.