Stalker'ın hikayesi ne?

SimonGhostRiley

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi akşamlar. Stalker isimli bir oyun var oynayanlardan birisi bana hikayesini kısaca anlatırsa sevinirim.

2022'de yeni bir oyunu çıkacakmış ve ben serinin diğer oyunlarını çok oynayamadım. Denemiştim ama çok karışık geldiği için bırakmıştım. Öyle rakibi olan metro serisi kadar derin bir hikayesi olduğunu sanmıyorum. Nükleer savaş sonrası dünya konseptini tema alıyor. Exodus'ta bulamadığımı bu yeni Stalker'da bulabilirim belki.

Buradan okuyabilirsin. İngilizcen yoksa çeviri yapabilirsin.

Çernobil Nükleer Santrali'nin dördüncü reaktörünün patlamasından sonra, santralin çevresinde oluşturulan karantina bölgesinde deneyler yapılmaya başlanır. Deneylerde yapılan bir hata, karantina bölgesinde çeşitli anomalileri ve "artifact"leri oluşturur. Buraya kısaca "Bölge" (The Zone) denir. Dünyanın çeşitli yerlerinden insanlar buraya akın eder. Oyunda, bu akın eden insanlardan biri kontrol edilmektedir.

Karakter, oyunun başında hafızasını kaybetmiş şekilde bulunur. Kolunda "S.T.A.L.K.E.R" dövmesi olduğu için kendisine Marked One (İşaretli) adı verilir. Oyundaki diğer karakterlerin yardımıyla, Marked One gerçekte kim olduğunu hatırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…