Muhammed _ Yıldız Centipat Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #1 Ben simdi yeni kasa aldım fise takıp çalıstırdıgımda monitörde standby mode hatası alıyorum nasıl çözeceğim?
Ben simdi yeni kasa aldım fise takıp çalıstırdıgımda monitörde standby mode hatası alıyorum nasıl çözeceğim?
806691 Decipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 1.085 Çözümler 28 26 Ağustos 2024 #2 Muhammed _ Yıldız dedi: Ben simdi yeni kasa aldım fise takıp çalıstırdıgımda monitörde standby mode hatası alıyorum nasıl çözeceğim? Genişletmek için tıkla... HDMI kablosu ekran kartına takılı değil mi? Olmazsa monitör ayarlarından input kısmından manuel olarak cihazı kendiniz seçmeniz gerekebilir. Farklı bir monitör/TV ile denediniz mi bir de?
Muhammed _ Yıldız dedi: Ben simdi yeni kasa aldım fise takıp çalıstırdıgımda monitörde standby mode hatası alıyorum nasıl çözeceğim? Genişletmek için tıkla... HDMI kablosu ekran kartına takılı değil mi? Olmazsa monitör ayarlarından input kısmından manuel olarak cihazı kendiniz seçmeniz gerekebilir. Farklı bir monitör/TV ile denediniz mi bir de?
Muhammed _ Yıldız Centipat Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #3 TV de denedim sinyal yok diyor
806691 Decipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 1.085 Çözümler 28 26 Ağustos 2024 #4 Muhammed _ Yıldız dedi: TV de denedim sinyal yok diyor. Genişletmek için tıkla... Kasayı almadan önce test ettiniz mi? Çalışıp çalışmama durumunu, ve HDMI kablosu ekran kartına mı takılı cevabını alamadım, takılı değilse açılmaz, HDMI kablosuda sıkıntılı olabilir, veya ekran kartı.
Muhammed _ Yıldız dedi: TV de denedim sinyal yok diyor. Genişletmek için tıkla... Kasayı almadan önce test ettiniz mi? Çalışıp çalışmama durumunu, ve HDMI kablosu ekran kartına mı takılı cevabını alamadım, takılı değilse açılmaz, HDMI kablosuda sıkıntılı olabilir, veya ekran kartı.
Muhammed _ Yıldız Centipat Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #5 806691 dedi: Kasayı almadan önce test ettiniz mi? Çalışıp çalışmama durumunu, ve HDMI kablosu ekran kartına mı takılı cevabını alamadım, takılı değilse açılmaz, HDMI kablosuda sıkıntılı olabilir, veya ekran kartı. Genişletmek için tıkla... Kasa sıfır internet aldım 2 farklı kablo taktım gdmı bide dp ikisindede aynı ekran kartına takılı
806691 dedi: Kasayı almadan önce test ettiniz mi? Çalışıp çalışmama durumunu, ve HDMI kablosu ekran kartına mı takılı cevabını alamadım, takılı değilse açılmaz, HDMI kablosuda sıkıntılı olabilir, veya ekran kartı. Genişletmek için tıkla... Kasa sıfır internet aldım 2 farklı kablo taktım gdmı bide dp ikisindede aynı ekran kartına takılı