Standoff 2 hile açılınca ban yenir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

morfix06

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, arkadaşlar bugün sabah kuzenim standoff 2 hesabımda 1 tur hile ile oynamış. Canım sıkıldı. Oynadım diyor legit denen kavram yani belli etmeden oynamış. Ban yemez diyor. Hesapta 20k Gold var. İçime kurt düştü. Bu hesap ban yer mi yemez mi? Sizlere sormak istedim. Hızlı yanıtlarsaniz sevinirim ;)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, arkadaşlar bugün sabah kuzenim standoff 2 hesabımda 1 tur hile ile oynamış. Canım sıkıldı. Oynadım diyor legit denen kavram yani belli etmeden oynamış. Ban yemez diyor. Hesapta 20k Gold var. İçime kurt düştü. Bu hesap ban yer mi yemez mi? Sizlere sormak istedim. Hızlı yanıtlarsaniz sevinirim ;)

Hile yi kullandığı an ban yer hile kullandiysa oh olmuş diğerlerinin emeğini eziyor sırf sıkıldığı için.

Yer tabi ki. Hileden hileye değişir ve karşıya raporlayacak biri gelirse belli bir süre sonra da yiyebilir. Yemeyedebilir ama boşa risk almayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı