kazimsaksici Centipat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 223 30 Eylül 2023 #31 EmirElibol dedi: Var ama kullanılmıyor genel olarak. 2 rakip varken kafayı yiyor aim bozuyor. Genişletmek için tıkla... Evet direkt olmaması gerekli bence.
EmirElibol dedi: Var ama kullanılmıyor genel olarak. 2 rakip varken kafayı yiyor aim bozuyor. Genişletmek için tıkla... Evet direkt olmaması gerekli bence.
Monhiary Femtopat Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 98 17 Kasım 2023 #32 Silah oyunu seviyorsan neden olmasın oyunun optimizasyonu da çok iyi kötü bir telefonda bile yüksek FPS alabiliyorsunuz bence kesinlikle oynanır. Sparkyy dedi: Ya Critical Ops'un mekaniğine alışamadım nedense. Genişletmek için tıkla... Copsdan önce standoff 2 oynadım standoffdan sonra bende alışamadım.
Silah oyunu seviyorsan neden olmasın oyunun optimizasyonu da çok iyi kötü bir telefonda bile yüksek FPS alabiliyorsunuz bence kesinlikle oynanır. Sparkyy dedi: Ya Critical Ops'un mekaniğine alışamadım nedense. Genişletmek için tıkla... Copsdan önce standoff 2 oynadım standoffdan sonra bende alışamadım.