Diğer Stanley Classic Vakumlu 1.9L termos 2050 TL!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
18
Yer
Valisiz Vilayet!
Merhaba.

Bu ürünün aynı renk, 1.4L versiyonunu kullanıyorum. Gerçekten çok kaliteli bir ürün olduğunu belirtmek isterim.
1.9L versiyonu da pişman etmeyecektir.

%30 indirimle, 2050 TL'ye satılmakta.

Satıcı ve gönderici: Amazon.com.tr'dir.

Stanley 1.9L

Son düzenleme:
Merhaba.

Bu ürünün aynı renk, 1.4L versiyonunu kullanıyorum. Gerçekten çok kaliteli bir ürün olduğunu belirtmek isterim.
1.9L versiyonu da pişman etmeyecektir.

%30 indirimle, 2050 TL'ye satılmakta.

Satıcı ve gönderici: Amazon.com.tr'dir.

Stanley 1.9L
Hocam, konunuz ile prime indirimlerine biraz baktım da aşağıdaki model çok ucuza düşmüş. Normalde fiyatları 1400 civarında değil miydi? İndirim yok gösteriyor o yüzden kafam karıştı.

Hocam, konunuz ile Prime indirimlerine biraz baktım da aşağıdaki model çok ucuza düşmüş. Normalde fiyatları 1400 civarında değil miydi? İndirim yok gösteriyor, o yüzden kafam karıştı.

Merhaba hocam. Bu ürün de elimde var, fiyatı açıkçası gayet iyi diyebilirim.
1000 TL'ye A101 Ekstra üzerinden almıştım.

Amazon.com.tr satıcısı olması neticesinde gözümüz kapalı tercih edilebilir.

Merhaba hocam. Bu ürün de elimde var, fiyatı açıkçası gayet iyi diyebilirim.
1000 TL'ye A101 Ekstra üzerinden almıştım.

Amazon.com.tr satıcısı olması neticesinde gözümüz kapalı tercih edilebilir.
Teşekkür ederim, bu model ile Aerolight arasında kaldım. Farklarını biliyor musunuz hocam?

2.3L versiyonunu kullanıyorum. Uzun yolculukta vs. cidden işi görüyor. Öneririm.

Teşekkür ederim, bu model ile Aerolight arasında kaldım. Farklarını biliyor musunuz hocam?
Aerolight, bardak olarak geçen bir üründür. Sıcak soğuk kabiliyeti biraz daha az olabilir.
Ancak taşıma konusunda çok pratik olduğu söylenebilir.

Ben kendi adıma Quick Flip ürünlerinden çok memnunum. 0.47, 0.7 ve 1.06L versiyonları elimden geçti. Anneme 1.06L alıp 0.7L olanı kardeşime vermiştim.

2.3L versiyonunu kullanıyorum. Uzun yolculukta vs. cidden işi görüyor. Öneririm.
Kamp veya sahil kenarına gidiliyorsa yine çok iyi iş görür. 2.3L versiyonu aile evimde var, gerçekten çok iyi bir ürün.

Aerolight, bardak olarak geçen bir üründür. Sıcak soğuk kabiliyeti biraz daha az olabilir.
Ancak taşıma konusunda çok pratik olduğu söylenebilir.

Ben kendi adıma Quick Flip ürünlerinden çok memnunum. 0.47, 0.7 ve 1.06L versiyonları elimden geçti. Anneme 1.06L alıp 0.7L olanı kardeşime vermiştim.

Kamp veya sahil kenarına gidiliyorsa yine çok iyi iş görür. 2.3L versiyonu aile evimde var, gerçekten çok iyi bir ürün.
Teşekkür ederim hocam, hesaba 150TL lik kupon vermiş 760 TL'ye almış oldum. 1 aydır bu 2 modeli takip ediyordum sayenizde aldım hocam. 2 litrelik konu açıp buna nasıl vesile oldunuz anlamadım :)

Teşekkür ederim hocam, hesaba 150TL lik kupon vermiş 760 TL'ye almış oldum. 1 aydır bu 2 modeli takip ediyordum sayenizde aldım hocam. 2 litrelik konu açıp buna nasıl vesile oldunuz anlamadım :)
Valla yorum yapamıyorum bu konuda😄
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.

Ürünün indirimi sona erdiğinden konu kilitlenmiştir.
Cevap yazan tüm üyelere teşeklür ederim.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı