Diğer Stanley The IceFlow Flip Straw Termos 1.099₺

Daha önce hiç termos kullanmadım fakat bir şeyi merak ediyorum;

Bir termos almak istiyorum, saatlerce çayı sıcak tutsun ya da sıcak içecekleri.
Aynı zamanda başka bir almak istediğim termos ise içecekleri soğuk tutsun. Örneğin kola, fanta.

Bu termosları nasıl ayırt edebilirim?
Hangi termos sıcak hangi termos soğuk tutuyor ve kaç saat bunu gerçekleştiriyorlar?

Aynı zamanda başka bir almak istediğim termos ise içecekleri soğuk tutsun. Örneğin kola, Fanta.

Hangi termos sıcak hangi termos soğuk tutuyor ve kaç saat bunu gerçekleştiriyorlar?

Ben stanleyin 1 litrelik termosundan 2 tane aldim hocam. İsteklerinizi fazlasiyla karsiliyor.
Hatta esim o kadar memnun kaldi ki buyuk 2 ltlik olanindanda almak istiyor.

öncelikle indirim bende de çıkmadı, sanırım stok bitti. Bu ürünün bir aydır kullanıyorum, soğuk içecek için çok iyi. Saatlerde buz gibi kalıyor, içine mutalaka buz ilavasi yapılması lazım ama. Ben çok memnunum eşime almak için indirim kovalıyorum.

Aynı zamanda başka bir almak istediğim termos ise içecekleri soğuk tutsun. Örneğin kola, fanta.

bi şeyi sıcak tutmak da, soğuk tutmak da yalıtımla ilgili. Yani iyi yalıtan bi termosun içine sıcak bir şey koyarsanız sıcak kalır, soğuk bir şey koyarsanız soğuk kalır.

termosun ağız kısmı sıcaktan etkilenmeyecek ise o termos sıcak içecekler için de soğuk içecekler için de uygundur.

bu başlıkta paylaşılan ürünün resimlerinde scaklıkla ilgili bir yorum yapılmamış, o yüzden ağız kısmı sıcağa uygun değil diye yorumladım. Ama içine sıcak bir şey konunca da sıcaklığı muhafaza eder, ama kapaktaki parçalarla etkileşime girebilir, bununla ilgili bilgi verilmediğine göre.

7 saat sıcak, 10 saat soğuk tutuyor diye istatistiği var. Ben soğuk içecekle kullandığımda 4-5 saatte içeceğimi bitiriyordum ancak buz gibi oluyordu son yudumum bile. Sıcak performansı da oldukça iyi, 7 saat sonra buz gibi olmuyor yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı