Star Wars: Fallen Order'da sandıklar nasıl açılıyor?

talhaaaaa

Decapat
Daha fazla  
Oyunu basındayım. Kılıtlı kasalar var. Acamıyorum. Ne yapmam lazım?
Örneğin 3 gözlu bir boss vardı onu kestım ama sandıgını acamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunda ilerleyince o sandıkları açmak için gereken eşyayı alıyorsunuz. Oyunda ilerledikten sonra daha önce bulunduğunuz bölgelere fast travel yapabiliyorsunuz yani o sandıkları o bölgeye geri dönünce açabilirsiniz.

Hocam yanınızdaki dorid bd-1 oyunda ilerledikçe çeşitli çalışma masalarında yükseltilecek böylece yeni işlevler ile birlikte açamadığınız sandıkları açabileceksiniz.

Oyunda ilerleyince o sandıkları açmak için gereken eşyayı alıyorsunuz. Oyunda ilerledikten sonra daha önce bulunduğunuz bölgelere Fast travel yapabiliyorsunuz yani o sandıkları o bölgeye geri dönünce açabilirsiniz.

Hocam pekı bu kırmızı parlayan kopruler falan var onları da guclenınce mı acabaılecegız

Hocam pekı bu kırmızı parlayan kopruler falan var onları da guclenınce mı acabaılecegız.

Bildiğin gibi Jedi'ların çekme itme gibi güçleri mevcut cal güçlerini unutmuş bir Jedi olduğu için henüz bunları yapamıyorsunuz ilerledikçe order 66 ile ilgili anıları ile birlikte unuttuğu güçlerini de hatırlayacak ve o kırmızı yerleri açabileceksiniz.

Bildiğin gibi Jedi'ların çekme itme gibi güçleri mevcut cal güçlerini unutmuş bir Jedi olduğu için henüz bunları yapamıyorsunuz ilerledikçe order 66 ile ilgili anıları ile birlikte unuttuğu güçlerini de hatırlayacak ve o kırmızı yerleri açabileceksiniz.

Gerı dönucez sureklı yanı sağolun hocam

Yeni konular

Geri
Yukarı