Star Wars Jedi Survivor dokular bozuluyor

İşletim sistemi
Windows 10

Sobarlas

Hectopat
Daha fazla  
RAM
2x8 16 gb
Ekran kartı
RTX 3050 Tİ
İşlemci
İntel İ-5 12500H
Oyunda dokular bozuk arada sırada güzelleşiyor hareket edince tekrar bozuluyor. İnternete baktığımda genelde AMD ekran kartlarında sıkıntı yaşandığını gördüm ama ben NVIDIA kullanıyorum. Bu sorunu daha önce yaşayıp çözmüş biri var mı?

Eğer dokular netliğini kaybediyorsa TAA kaynaklı. FSR açınca biraz keskinleşir ama şunu dene bende kullanıyorum.

Hocam benim FPS 65 olunca FSR modunu kurdum acaba ondan kaynaklı mı diye düşünüyordum ama onu kurmadan önce de aynısıydı bunu bir deneyeceğim.

Sorun çözülmedi dosyayı paks klasörü içine atıp oyuna girdim fakat hareket edince tekrar bozuluyor ayarlardan grafik düzenlemesi yaptıktan sonra düzeliyor hareket edince bozuluyor
Ekran Görüntüsü (658).png
Ekran Görüntüsü (659).png

Son düzenleme:
Hocam benim FPS 65 olunca FSR modunu kurdum acaba ondan kaynaklı mı diye düşünüyordum ama onu kurmadan önce de aynısıydı bunu bir deneyeceğim.

Sorun çözülmedi dosyayı paks klasörü içine atıp oyuna girdim fakat hareket edince tekrar bozuluyor ayarlardan grafik düzenlemesi yaptıktan sonra düzeliyor hareket edince bozuluyorEki Görüntüle 2316314Eki Görüntüle 2316316
Oyun SSD'ye mi kurulu? Eğer kuruluysa o zaman VRAM yetmiyor gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı