Star Wars Jedi: Survivor Teaser'ı yayınlandı

Jayce

Gigapat
Katılım
6 Ekim 2018
Mesajlar
5.126
Makaleler
1
Çözümler
333
Star Wars Jedi: Fallen Order'ın devam oyunu Star Wars Jedi: Survivor'ın teaser'ı yayınlandı.

Jedi: Fallen Order'daki olaylardan 5 yıl sonra geçecek oyun 2023 yılı içerisinde çıkış yapacak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
İlk oyun ne kadar güzeldi yaa. Tebrik ederim cidden, ayakta alkışlanacak oyun. Hikayenin akışı olsun, ışın kılıcının özelleştirilmesi olsun, skiller olsun, oynanıştaki zevk olsun muazzam bir oyun.

Demek ki neymiş EA, bir oyunun tutması için illaha online modu koymak zorunda değilmişsin.
 
İlk oyunu 3 kere bitirmiştim ve sevmiştim. İkinci oyunun geliyor olması çok güzel. Zaten artık yavaş yavaş çalışıp para kazanmaya başlayacağım için oyun çıktığında alıp oynayabilirim.

Umarım ikinci oyun da iyi olur. :) Umarım Respawn Entertainment ikinci oyunda çuvallamaz. :) Biz de güzel bir şekilde oynayıp bitiririz.

Yalnız bu oyunda hangi oyun motorunun kullanılacağını merak ediyorum doğrusu. İlk oyunda Unreal Engine 4 kullanılmıştı. EA'nin elinde Frostbite motoru vardı fakat oyun ilk geliştirilmeye başlandığı sırada Respawn, EA'nin çatısı altında değildi. Sadece EA'den yatırım alan bağımsız bir firmaydı. Fakat 2017'nin sonunda Respawn, EA tarafından satın alındı. O yüzden artık Respawn, Frostbite motoruna da erişim sağlayabiliyor diye biliyorum.
Acaba ikinci oyunda EA, Respawn'ı Frostbite kullanmaya mı zorlayacak yoksa Unreal Engine ile devam mı edilecek? Eğer Unreal Engine ile devam edilirse 4 mü 5 mü kullanılacak? :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı