n0thingEl Decapat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #1 Öncelikle selam ben sistemim eski diye (Intel G41) Star Wars KOTOR aldım ama şöyle bir sorunum var oyuna Steam üzerinden oynaya tıklayınca 3, 5 saniye siyah bir ekran geliyor ondan sonra oyun kendi kendine kapanıyor, bilgisi olan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2022
Öncelikle selam ben sistemim eski diye (Intel G41) Star Wars KOTOR aldım ama şöyle bir sorunum var oyuna Steam üzerinden oynaya tıklayınca 3, 5 saniye siyah bir ekran geliyor ondan sonra oyun kendi kendine kapanıyor, bilgisi olan var mı?
M mehmetakif20 Centipat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2022 #11 Bende Dart Malaktan kaçtıktan sonra gemiye bindim 6 tane uzay aracı ile kapıştım ara sahne girdi ama oyun çöküyor bununla ilgili ne yapabilirim? Artı 0 Eksi
Bende Dart Malaktan kaçtıktan sonra gemiye bindim 6 tane uzay aracı ile kapıştım ara sahne girdi ama oyun çöküyor bununla ilgili ne yapabilirim?