Star Wars Outlaws Ubisoft'ta 1750 TL'den ön siparişe açıldı!

Çöpisoft oyunu olması almamak için bile bir sebep. Bir diğer sebep de oyunun şu an için Steam'e gelmiyor oluşu. Geçen sene çıkmış Crew Motorfest'i daha yeni Steam'e getiriyor adamlar, Outlaws'ın Steam'e gelmesi için en az 1.5 sene beklememiz gerekecek.

Çöpisoft dediğin firmanın oyununu bekleyip her oyununu oynaman biraz komik değil mi zaten ubisoft olmasa senede kaç oyun oynayacaksın çok merak ediyorum.

Çöpisoft dediğin firmanın oyununu bekleyip her oyununu oynaman biraz komik değil mi zaten ubisoft olmasa senede kaç oyun oynayacaksın çok merak ediyorum.
Attırma oynadığım oyunları şimdi buraya. Çöpisoftun her oynunu oynamak gibi bir isteğim yok. Steam'e gelince atarım kütüphaneye oyun sayıma sadece +1 kazandırmaktan başka bir şeye yaramaz.

Konuyu hortlatayım oyun 18 gün sonra çıkışını yapacak, erkenden oynamış yayıncılar oyunun süresinin 30 saat olabileceğinin ihtimalini vermiş bunu çıktığı gün göreceğiz.

Prömiyer fragmanını izlediğimizde oyun haşmetli gibi bir görünüm veriyor, fakat o yapan firmanın Ubisoft olduğunu unutmayalım.

Oyun eğer Ubisoft tarafının vadettiği gibiyse ilk açık dünya Star Wars oyunu olacak.

30 Ağustos 2024 tarihinde yeni nesil konsollara ve PC'ye çıkışını yapıyor, Ultimate sürümünü alanlar 3 gün erken oynama şansı yakalayacak.

Teşekkürler almayayım bu çöp firmanın çöp oyununu oynamaktansa kotoru beşinci kez oynamayı tercih ederim. Hiç olmadı Force unleashed var. Bunlar kaliteli.

Ubisoft, oyunun gameplay trailerında oyunun çıktığı gibi Ubisoft+ servisine ekleneceğini duyurdu, eğer Ubisoft oyunlarına ilginiz varsa bakın derim, oyuna 2 bin TL vermektense abonelik ile oynamak daha mantıklı, o da 170 liraya geliyor.

@Arwend, 170 TL de çok aslında. Hikayeli oyunlar bir şekilde oynanabiliyorken para verilmesi gerektiğini düşünmüyorum. Özellikle bu oyun Ubisoft tarafından yapılmışsa.

Oyun illaki kırılacaktır, korsanı ben de tavsiye etmiyorum fakat Ubisoft firmasına olan güvensizlik oyunu korsan oynatacak yine çoğu insana.

Korsanı ben de tavsiye etmem. Ha, kullanana da bir şey demem. Ortalama oyun olmuş 30-60 dolar civarında, 15-20 saat sürecek hikayeli oyuna kimse o kadar para vermek istemez. Bir de oyunun sadece kullanım hakkını kiralamış oluyorsunuz, oyun da tam anlamıyla size ait olmuş olmuyor.

Hocam reklam gibi olmasın Mersin'de bir etkinlik oldu. Orada bedava dağıttılar ve eylül'de Antalya'ya, Ankara'ya ve İstanbul'da olacakmış gelecekler sanırım isteyenler gidebilir. Vatan Bilgisayar ortaklığı ile yapmışlardı etkinliği. İsteyen bakabilir.

Yeni konular

Geri
Yukarı