Çözüldü Stardew Valley açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Talha Berk Can

Femtopat
Katılım
11 Kasım 2021
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Steam'den Stardew Valley almıştım. Birkaç ay oynadım, sonra oynamayı bıraktım ve tekrardan girmek istedğimde oyun Steam'de çalışıyor gözüküyor ama açılmıyor. Yardım edebilirseniz sevinirim.

Process Monitor dosyası.

Google Drive'la Tanışın – Tüm dosyalarınız için tek bir yer
(Umarım yanlış yapmamışımdır ilk defa yapıyorum)
 
Yardımcı olmaya çalıştık. Biliyorsan kendin bul hatayı da yardımcı ol.

Her ''oyun açılmıyor'' konusunun çözümü aynı değil. Bilmiyorsan Process Monitor raporlarını incelemeyi öğren, en azından doğru fikir vermiş olursun. Başka konulardan kopyala-yapıştır yapmandan iyidir.
 
Madem sen biliyorsun çözümünü versene? Kendin bilmeden önce millete akıl verme derim.

Kopyala-yapıştır yaptığın cevaplar raporlara göre verilmiş. Üstte zaten raporu incelediğimi ve bir şey bulamadığımı belirttim. Çözüm herhangi bir DLL dosyasını silip DirectX aracı kurmak olsaydı söylerdim.

Örnek konular:

Bu cevapları fark ettiysen raporları inceleyerek veriyoruz. Umarım anlamışsındır. ''Madem sen biliyorsun, çözümü versene?'' deyip alınganlık yapmaya gerek yok. Bilmediğim şeyler değil, uyarıyorum sadece. Buna akıl verme demeyelim de yanlışını düzeltmek diyelim.
 
Son düzenleme:
@Talha Berk Can arkada çalışan Razer yazılımlarını kapatıp oyunu tekrar açmayı dener misiniz?

Bu arada, fareniz Viper Mini mi acaba?

Çok sağ olun hocam çalıştı. Çok garip hiç düşünmemiştim böyle bir çözümü olacağını. Ve aynen Razer Viper Mini kullanıyorum.
Bir sorunuz filan varsa sorabilirsiniz.
 
Çok sağ olun hocam çalıştı. Çok garip hiç düşünmemiştim böyle bir çözümü olacağını. Ve aynen Razer Viper Mini kullanıyorum.
Bir sorunuz filan varsa sorabilirsiniz.
Rica ederim, ne demek. Donanım kimliği ile Process Monitor raporlarındaki cihazları tespit etmekle uğraşıyordum da, onun için sormak istemiştim. Teşekkür ederim yine de.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı