E enesayd1n Centipat Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #1 Stardew Valley'i tekrar yuklemek istedim en son Haziran'da girmistim. Girerken de Steam bu oyun başlatılırken bir hata oluştu oyunun yürütebilir dosyalari eksik diyor, ne yapmam lazım?
Stardew Valley'i tekrar yuklemek istedim en son Haziran'da girmistim. Girerken de Steam bu oyun başlatılırken bir hata oluştu oyunun yürütebilir dosyalari eksik diyor, ne yapmam lazım?
aliyevv07 Centipat Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 463 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #2 Oyunun dosyalarını doğrulayın. Artı 0 Eksi
KS KS E enesayd1n Centipat Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #3 aliyevv07 dedi: Oyunun dosyalarını doğrulayın. Genişletmek için tıkla... denedim olmuyo Artı 0 Eksi
maroin Centipat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #4 Bende simdi cozdum. Steam'den ozellikler kismindan konsolda yazan kısmı sildigimizde duzeliyor. İnternette kimsenin bahsettigini gorememek uzucu. Genelde SMAPI'yi kurarken bu sorun cikiyor. Silsekte indirsekte duzelmiyor. Artı 0 Eksi
Bende simdi cozdum. Steam'den ozellikler kismindan konsolda yazan kısmı sildigimizde duzeliyor. İnternette kimsenin bahsettigini gorememek uzucu. Genelde SMAPI'yi kurarken bu sorun cikiyor. Silsekte indirsekte duzelmiyor.