Çözüldü Stardew Valley çok oyunculu açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yns3mree

Femtopat
Daha fazla  
Microsoft Store'dan stardew aldım çok oyunculu girecektim ama "hesabınızın ayarlanma şekli yüzünden bunu yapamıyorsunuz" ve "bunu yapmak için izniniz yok" diye hatalar aldım. Xbox hesabımın ayarlarından çevrimiçi oynamayı açtım hesabım 18 yaşından büyük ama yine de giremiyorum. YouTube'dan araştırdım ama bir sonuca varamadım. Ayarlar olması gerektiği gibi ama oyun hata veriyor. Ayrıca orijinal almadan önce crack oynuyordum ve hala kayıtlarım duruyor.

Çözüm
Arkadaşlar sorunu oyunu iade edip başka hesaptan satın alarak çözdüm ilgilenen herkes için teşekkürler.
Bu yöntemler işinize yarayabilir.

account.xbox.com/settings adresine gidin ve Microsoft hesabınızla oturum açın.
Sol üstte profil resminizin yanındaki Gizlilik sekmesini seçin.
Buradaki tüm ayarları kontrol edin, özellikle şunlara dikkat edin:
"Diğer kişilerle iletişim kurabilir": İzin Ver veya Herkes olarak ayarlandığından emin olun.
"İnsanların bana mesaj göndermesine izin ver": Herkes olarak ayarlandığından emin olun.
"Topluluk kreasyonlarını görebilir ve yükleyebilirsiniz" (Bazen bu da etkileyebilir): Herkes olarak ayarlandığından emin olun.
Ardından, Xbox Series X|S, Xbox One ve Windows 10 Çevrimiçi Güvenliği sekmesine gidin.
"Çok oyunculu oyunlara katılabilirsiniz": İzin Ver olarak ayarlandığından emin olun.
"Ağlar arası oynamaya katılabilirsiniz" (Cross-network play): İzin Ver olarak ayarlandığından emin olun.
Önemli Not: Bu değişiklikleri yaptıktan sonra kaydedin ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Bu yöntemler işinize yarayabilir.

account.xbox.com/settings adresine gidin ve Microsoft hesabınızla oturum açın.
Sol üstte profil resminizin yanındaki gizlilik sekmesini seçin.
"Diğer kişilerle iletişim kurabilir": İzin ver veya herkes olarak ayarlandığından emin olun.
"İnsanların bana mesaj göndermesine izin ver": Herkes olarak ayarlandığından emin olun.
"Topluluk kreasyonlarını görebilir ve yükleyebilirsiniz" (bazen bu da etkileyebilir): Herkes olarak ayarlandığından emin olun.
Ardından, Xbox series x|s, Xbox One ve Windows 10 çevrimiçi güvenliği sekmesine gidin.
"Çok oyunculu oyunlara katılabilirsiniz": İzin ver olarak ayarlandığından emin olun.
"Ağlar arası oynamaya katılabilirsiniz" (cross-network play): İzin ver olarak ayarlandığından emin olun.
Önemli not: Bu değişiklikleri yaptıktan sonra kaydedin ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Maalesef hocam yine aynı sorunla karşılaştım. Dediğim gibi Xbox hesap ayarlarımda her şey olması gerektiği gibi ama oyun bunu görmüyor. Hatalar bunlar.

Dosya Ekleri

• stardewhaata.png
    stardewhaata.png
    84,2 KB · Görüntüleme: 7
  • Adsız.png
    Adsız.png
    16,4 KB · Görüntüleme: 7
Bu video işinize yarayabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video işinize yarayabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Xbox ayarlarım zaten videodaki gibiydi ama stardew de hala çok oyunculu giremiyorum.

Önceden crack oynuyordum eski savelerim falan duruo ondan olabilir mi?

Son düzenleme:
Bilgisyarda Stardew Valley ile ilgili ne kadar dosya varsa hepsini sildim oyunu formatladım ama yine de çevrimiçi olamıyorum galiba hesabımla alakalı. Oyunu iade edip başka hesaptan satın alacağım başka çözüm yok.

Galiba tek çare bu.

Bilgisyarda Stardew Valley ile ilgili ne kadar dosya varsa hepsini sildim oyunu formatladım ama yine de çevrimiçi olamıyorum galiba hesabımla alakalı. Oyunu iade edip başka hesaptan satın alacağım başka çözüm yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı