Stardew Valley Jeot nasıl açılır?

Feitanq11

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI Thin GF63 12VE-083XTR
Meslek
Öğrenci
Yaklaşık 7 saattir oynuyorum. Madenci adam örsüme götür diyor ama örse götürünce sadece örsle ilgili şeyler yazan bilgilendirme çıkıyor, ne yapmalıyım?

Yaklaşık 7 saattir oynuyorum. Madenci adam örsüme götür diyor ama örse götürünce sadece örsle ilgili şeyler yazan bilgilendirme çıkıyor, ne yapmalıyım?
Kasabanın demircisi Clint'e götürüp, açtırıyorsunuz. İleri ki zamanlar kendi özel örsünüzü yaptığınız zaman Clint'e ihtiyacınız kalmıyor.

Clint’e götür. Jeot işle diye çıkacak oradan yapıyorsun. Giderken envanteri mümkün olduğunca boşalt ve jeotları yanına al.
Şanslı günlerde aç jeotları.

Mapten sağ tarafa git JoJo Market'in altı kütüphanenin üstünde kalan demirciye git. Elinde hiçbir şey yokken sol tık at, sonra Jeot işle de Jeot'u sürükle. Jeot açıldı. İstersen çıkan şeyleri kütüphanedeki müzeye bağışlayabilirsin.

Ben direk elime alıp örse koymaya çalışıyordum teşekkür ederim. Şanslı günler hangileri?
Televizyonu açtığınız zaman "Fal" kanalı olması lazım. Oradan şansınız söyleniyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı