Yaklaşık 7 saattir oynuyorum. Madenci adam örsüme götür diyor ama örse götürünce sadece örsle ilgili şeyler yazan bilgilendirme çıkıyor, ne yapmalıyım?
Yaklaşık 7 saattir oynuyorum. Madenci adam örsüme götür diyor ama örse götürünce sadece örsle ilgili şeyler yazan bilgilendirme çıkıyor, ne yapmalıyım?
Clint’e götür. Jeot işle diye çıkacak oradan yapıyorsun. Giderken envanteri mümkün olduğunca boşalt ve jeotları yanına al.
Şanslı günlerde aç jeotları.
Mapten sağ tarafa git JoJo Market'in altı kütüphanenin üstünde kalan demirciye git. Elinde hiçbir şey yokken sol tık at, sonra Jeot işle de Jeot'u sürükle. Jeot açıldı. İstersen çıkan şeyleri kütüphanedeki müzeye bağışlayabilirsin.
Stardew Valley'de en şanslı gün, TV'deki "Falcı" kanalında “ruhlar bugün çok mutlu” dediği gündür. O gün madene git, jeot
kır, şans gerektiren işleri yap.