X xzantre Zeptopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 77 24 Ekim 2023 #1 Dostlar bir kümesim var onu büyük kümes olarak değiştirmek istiyorum yıkacagım tavuklar gider mi eğer gidiyorsa gitmemesi için ne yapmalıyım?
Dostlar bir kümesim var onu büyük kümes olarak değiştirmek istiyorum yıkacagım tavuklar gider mi eğer gidiyorsa gitmemesi için ne yapmalıyım?
madlyn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 1.326 Çözümler 9 24 Ekim 2023 #2 Hayvan varken yıkılmıyor. Ayrıca büyük kümesi ayrı olarak koymuyorsun. Küçük kümesi geliştirip büyük kümes yapıyor. Artı 0 Eksi
Hayvan varken yıkılmıyor. Ayrıca büyük kümesi ayrı olarak koymuyorsun. Küçük kümesi geliştirip büyük kümes yapıyor.
Efsane2512 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 1.452 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri No.1 - Koyu Siyah 03:00 ────────────● ∞ ⇆ㅤ◁ㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ↻ Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2023 #3 xzantre dedi: Dostlar bir kümesim var onu büyük kümes olarak değiştirmek istiyorum yıkacagım tavuklar gider mi eğer gidiyorsa gitmemesi için ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Büyük kümes diye bir şey yok var olan kümesi büyük kümes yapıyor O, ve içinde tavuk varken geliştirebiliyorsun kümesini, kullanabiliyorsun yani. Artı 0 Eksi
xzantre dedi: Dostlar bir kümesim var onu büyük kümes olarak değiştirmek istiyorum yıkacagım tavuklar gider mi eğer gidiyorsa gitmemesi için ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Büyük kümes diye bir şey yok var olan kümesi büyük kümes yapıyor O, ve içinde tavuk varken geliştirebiliyorsun kümesini, kullanabiliyorsun yani.
KS KS X xzantre Zeptopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 77 24 Ekim 2023 #4 He anladım sağ olun Artı 0 Eksi