Stardew Valley nasıl bir oyun?

Stardew Valley nasıl bir oyun. Herkes oynuyor, almayı düşünüyorum. Bu tarz oyunları da seviyorum. Rica etsem birisi oynayan birisi deneyimlerini yazabilir mi?
Herkes çok övüyor diye biraz araştırıp almıştım nasıl olsa oynarım diye. Oynadığımda pek sarmadı. İade de edemedim çok zaman geçtiği için. Sana tavsiyem alır almaz dene. Sarmazsa iade edersin.
 
Oyun kesinlikle eğlenceli fakat tek kişi oynarsan bir süre sonra sıkıyor. Çünkü aynı işlemleri yapmaya başlıyorsun bir süre sonra. Tarlayı sula, madene git, demirciye git vs.
Online eğitimde arkada açıp tek başıma bütün gün oynardım. 30 saat sonra falan sıkılıp bıraktım. Bütün gün oynarsan sıkar ama günde 1 saat falan girip oynanılabilir. Veya arkadaşınla oynarsan hiç sıkılacağını sanmıyorum. Çok rahat oyun kafa dinlemelik. Online oyunların stresi çekilmiyor. Tarlanı kurup evlenmeye çalışıyorsun veya etrafı gezip başka insanlarla tanışıyorsun. Karakter diyalogları da oldukça ilginç bence.
Oyunu modsuz öğrendikten sonra modlu olarak oynamanı tavsiye ederim kesinlikle. Modlu apayrı zevkli oluyor. Yeni karakterler, lokasyonlar, eşyalar vs. ekliyor. Bazıları oyunu kolaylaştırıyor.
 
Stardew Valley nasıl bir oyun. Herkes oynuyor, almayı düşünüyorum. Bu tarz oyunları da seviyorum. Rica etsem birisi oynayan birisi deneyimlerini yazabilir mi?

Arkadaşım ile oynuyorum oyunda 1.500 saatim var oyunda. Arkadaşınız ile oynarsanız gayet eğlenceli oluyor. Fakat tek oynarsanız bir süre sonra sıkılabilirsiniz. Oyunu normal bir şekilde bitirirseniz oldukça fazla mod seçenekleri var. Expanded gibi oldukça büyük modlarda mevcut. Oyun gerçekten akıp giden saatlerinizi gayet güzel bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Oyunun mutlaka karakter sinematiklerini okumanızı tavsiye ediyorum hiçbirini geçmeyin. Oyunun dünyasına kendinizi kaptırdığınız zaman, bir daha çıkamayacaksınız.
 

Geri
Yukarı