Stardew Valley Play Store'dan alınıp PC'de oynanabilir mi?

İşletim sistemi
Windows 11

Mehmet Ali Gök

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar Stardew Valley Steam'e oranla Play Store'da çok ucuz. Buradan alırsam PC'de sorunsuz bir şekilde oynayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef oynayamazsın. Android emulator kullanmak gerek. Yukardaki arkadaşın bahsettiği gibi. Ancak microsoft store da 50₺.

ApplicationFrameHost_8NCn3GGFt8.pngfirefox_VQNG1Ym4ZN.png

Çok teşekkürler hocam, emin olmak için soruyorum; Microsoft Store'dan indirdikten sonra PC'de sorunsuz bir şekilde oynayabilir, PC sürümüne sahip başka arkadaşlarımla birlikte online girebilirim değil mi?
Merhaba dostum bunu kontrol etmek için xbox uygulamasında şöyle bir kısım mevcut sağ alt tarafta oynatılabilir olan platformları gösteriyor. Buna dikkat edin ben bakarak paylaştım sadece pc için.

Bazı oyunlar sadece xbox için oluyor aman onları ucuz diye almayın. Xbox uygulaması yerine microsotft store da kullanabilirsiniz. Orada sadece pc oyunlarını gösteriyor.

ApplicationFrameHost_aOCkfnfhV3.pngApplicationFrameHost_opq8laEQAR.png

Merhaba dostum bunu kontrol etmek için xbox uygulamasında şöyle bir kısım mevcut sağ alt tarafta oynatılabilir olan platformları gösteriyor. Buna dikkat edin ben bakarak paylaştım sadece pc için.

Bazı oyunlar sadece xbox için oluyor aman onları ucuz diye almayın. Xbox uygulaması yerine microsotft store da kullanabilirsiniz. Orada sadece pc oyunlarını gösteriyor.

Eki Görüntüle 2418709Eki Görüntüle 2418711
Tamamdır çok teşekkür ederim tekrar

Yeni konular

Geri
Yukarı