Stardew Valley sıkar mı?

Arkadaşla sarıyor. Bir ara arkadaşımla beraber almıştık. Güzeldi ancak arkadaşım oyunu beğenmediğini söyleyerek iade etti. Bende o zaman tek başıma oynarım dedim ama çok sıkıcı oluyor tek başına. Bence tek başınıza oynayacaksanız almayın.
 
Direkt "Evet sıkar" diyen arkadaş hiç tereddüt etmeden bunu yazacak kadar ne yaşamış oyunla merak ettim :) Evet hocam elbette her oyun gibi bu da sıkar. Önemli olan ne kadar sürede sıkacağı. Co-op oynamadan 144 saat'i devirdim ben şahsen. Sonrasında bir arkadaşla da oynayıp bi 20 saat civarı daha gömmüşlüğüm var oyuna. Sonra zaten oyundaki her şeyi yapmış oluyorsunuz hemen hemen ama 160+ küsür saat bu fiyatta bir oyuna göre epey bir iyi bir oynanış bana sorarsanız. He hadi herkes bu kadar derinlemesine oynamasa bile normal bir oynanışla da 85-100 saat'e çok rahat ulaşırsınız.

Biraz fikir oluşması adına oyunun şöyle kısa bir Türkçe incelemesi mevcut. Almadan önce bir göz atabilirsin. Ama dediğim gibi oyun muazzam güzellikte bir oyun. Özellikle müzikleri ile kendinizden geçebilirsiniz.
 
50 saat oynamışlığım var, zaten oyunun tadı 5-6 saatten sonra çıkıyor. Şu görevi de yapayım, bunu da unutmadan gerçekleştireyim diye diye oynanıyor. Keyifli müzikler, dinlendirici bir yapısı var. Bence sıkmaz. Açsam yine 3-4 saat başından kalkmadan oynarım sanki.
 
Bu tarz oyunları seviyorsanız ve arkadaşlarınızla oynayacaksanız rahat bir şekilde 100-150 saat oynayabileceğinizi düşünüyorum.
 
Arkadaşlar Stardew Valley satın almayı planlıyorum ama, merak ediyorum acaba çabuk sıkar mı? Ya da ilk başta sıkıp sonra mı açılır?
Stardew Valley’yi 150 saatten fazla oynadım ve hala oynamaya devam ediyorum. Özellikle oyuna yeni gelen Ginger Island güncellemesiyle hem harita hem de yapılabilecek şeyler bazında oyun daha da genişledi. Kısacası bu tarz oyunları seviyorsan ve oyunun mantığını anladıysan emin ol en uzun süre oynadığın oyunlardan biri olacaktır
 

Geri
Yukarı