chuckychuck01 Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #1 Yeni Stardew Valley oyununa başladım ama bir türlü uyuyamıyorum. Uyumak için anca yorgunluktan ölmem gerekiyor. Ne yapmam gerek?
Yeni Stardew Valley oyununa başladım ama bir türlü uyuyamıyorum. Uyumak için anca yorgunluktan ölmem gerekiyor. Ne yapmam gerek?
Rᴏᴜᴛɪɴᴜᴇs Kilopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 845 Çözümler 6 17 Mayıs 2023 #2 chuckychuck01 dedi: Yeni Stardew Valley oyununa başladım ama bir türlü uyuyamıyorum. Uyumak için anca yorgunluktan ölmem gerekiyor. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Eve gidip yatağın içine girmen lazım. Artı 0 Eksi
chuckychuck01 dedi: Yeni Stardew Valley oyununa başladım ama bir türlü uyuyamıyorum. Uyumak için anca yorgunluktan ölmem gerekiyor. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Eve gidip yatağın içine girmen lazım.
T Takaly Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 791 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #3 Evine git yatağın içine doğru yürü. Uyumak istiyor musunuz diye uyarı gelecek evete tıklarsan uyur ve günü atlarsın. Artı 0 Eksi
Evine git yatağın içine doğru yürü. Uyumak istiyor musunuz diye uyarı gelecek evete tıklarsan uyur ve günü atlarsın.
KS KS chuckychuck01 Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #4 Sağolun Rᴏᴜᴛɪɴᴜᴇs dedi: Eve gidip yatağın içine girmen lazım. Genişletmek için tıkla... Takaly dedi: Evine git yatağın içine doğru yürü. Uyumak istiyor musunuz diye uyarı gelecek evete tıklarsan uyur ve günü atlarsın. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Sağolun Rᴏᴜᴛɪɴᴜᴇs dedi: Eve gidip yatağın içine girmen lazım. Genişletmek için tıkla... Takaly dedi: Evine git yatağın içine doğru yürü. Uyumak istiyor musunuz diye uyarı gelecek evete tıklarsan uyur ve günü atlarsın. Genişletmek için tıkla...
micheal owen Kilopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.520 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #5 chuckychuck01 dedi: Yeni Stardew Valley oyununa başladım ama bir türlü uyuyamıyorum. Uyumak için anca yorgunluktan ölmem gerekiyor. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Yatağa gitmen lazım. Artı 0 Eksi
chuckychuck01 dedi: Yeni Stardew Valley oyununa başladım ama bir türlü uyuyamıyorum. Uyumak için anca yorgunluktan ölmem gerekiyor. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Yatağa gitmen lazım.