Stardew Valley'de altın nasıl kasılır?

KiwiTLC1

Femtopat
Daha fazla  
Starder valley oynamaya başladım. 20 saatlik save var ama hala tarlayı otomatik sulaması için musluk yapamadım. Yeteri kadar demirim var ama altın bulamıyorum. Demirciden de altına para vermek istemiyorum. Daha altın üretme kısmı da gelmedi ve madende daha en fazla 14 seviyeye indim. Ne yapmalıyım altın kasmak için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hatırladığım kadarıyla madende bolca zaman geçirmen lazım. 14. seviye oldukça az 80. seviyeye inmelisin altın toplamak için. Grind grind grind hocam.

Hocam şu an kışın bitmesine 13 gün var 13 günde 20 altın külçesi toplayabilir miyim?
13 Gün boyunca madene girersen aşşağılara gittikçe zorlaşıyor ama bomba yap hızlı hızlı in her 5-10 madende save alınıyor ya ilk 3 günde sabahtan akşama kadar aşağıda speed run yap.80. madene girince de 20 tane net toplarsın. karavandan da satın alabiliyorsun gelirse.

13 gün boyunca madene girersen aşağılara gittikçe zorlaşıyor ama bomba yap hızlı hızlı in her 5-10 madende save alınıyor ya ilk 3 günde sabahtan akşama kadar aşağıda Speed run yap.80. madene girince de 20 tane net toplarsın. Karavandan da satın alabiliyorsun gelirse.

Hocam demiri altına çevirme ne zaman açılır.

Hocam kaç saatim var bilmiyorum ama demiri altına çevirmekle ilgili en ufak bir fikrim yok. İlk defa duydum hatta.

Hocam kaç saatim var bilmiyorum ama demiri altına çevirmekle ilgili en ufak bir fikrim yok. İlk defa duydum hatta.

1746202606149.png

Hocam altı çizili yerde okudum 7 seviye madenci de açılır yazıyor.

2 Demir ile altın elde ediliyor ama o da maden de 80e gelince oluyor. Önce madenden altın çıkartmak lazım. 80e gelince 2 günde 50-60 cevher çıkartırsın hatta daha fazla.

Hiç yapmadım ama taş biriktirip merdiven yaparak ilerleyebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı