D Doruk Durmaz Decapat Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #1 Herkese merhaba. Stardew Valley oyununa yeni başladım ve oyun hakkında çok bilgim yok. YouTube'da araştırma yaptım ama bulamadım. Oyunda nereden hayvan satın alabilirim?
Herkese merhaba. Stardew Valley oyununa yeni başladım ve oyun hakkında çok bilgim yok. YouTube'da araştırma yaptım ama bulamadım. Oyunda nereden hayvan satın alabilirim?
Kagiz Decapat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 171 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Şubat 2024 #2 Resimde gösterdiğim kadından alabiliyorsunuz. Sahip olduğunuz çiftliğin alt tarafındaki yolla dükkana gidebilirsiniz sabah saat 9 da açılıyor. Dosya Ekleri 1706789910705.png 4,3 KB · Görüntüleme: 80
Resimde gösterdiğim kadından alabiliyorsunuz. Sahip olduğunuz çiftliğin alt tarafındaki yolla dükkana gidebilirsiniz sabah saat 9 da açılıyor.
D Doruk Durmaz Decapat Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #3 Kagiz dedi: Resimde gösterdiğim kadından alabiliyorsunuz. Sahip olduğunuz çiftliğin alt tarafındaki yolla dükkana gidebilirsiniz sabah saat 9 da açılıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
Kagiz dedi: Resimde gösterdiğim kadından alabiliyorsunuz. Sahip olduğunuz çiftliğin alt tarafındaki yolla dükkana gidebilirsiniz sabah saat 9 da açılıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim