Maalesef, lakin şu an aklıma gelen bir çözüm: Eğer Save dosyalarınız Cloud'da ise oyununun dosya bütünlüğünü bir doğrulamayı deneyebilirsiniz. Çünkü bende problem birden başlamıştı.
Kasarak derken nasıl yani? Sistem özelliklerinin nedir?Stardew Valley oyundaki sesler kasarak geliyor. Özellikle müzik çok kötü olduğu için oynayış zevki çok düşüyor. Nasıl düzelteceğim?
Kasarak derken nasıl yani? Sistem özelliklerinin nedir?
Hocam tam olarak aynı sorun bende de vardı, özellikle deniz kenarında çok problem yaratıyordu. Ben sistemden kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorum.
Pardon hocam ben bilmiyordum.Hocam Stardew Valley'i Intel Pentium + boş ekran kartı slotu bile açar.
Maalesef, lakin şu an aklıma gelen bir çözüm: eğer save dosyalarınız cloudda ise oyununun dosya bütünlüğünü bir doğrulamayı deneyebilirsiniz. Çünkü bende problem birden başlamıştı.Siz çözebildiniz mi?
Maalesef, lakin şu an aklıma gelen bir çözüm: Eğer Save dosyalarınız Cloud'da ise oyununun dosya bütünlüğünü bir doğrulamayı deneyebilirsiniz. Çünkü bende problem birden başlamıştı.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.