Nexovv Hectopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 11 Çözümler 2 20 Temmuz 2022 #1 Stardew Valley oyundaki sesler kasarak geliyor. Özellikle müzik çok kötü olduğu için oynayış zevki çok düşüyor. Nasıl düzelteceğim?
Stardew Valley oyundaki sesler kasarak geliyor. Özellikle müzik çok kötü olduğu için oynayış zevki çok düşüyor. Nasıl düzelteceğim?
Çözüm Nexovv 21 Temmuz 2022 PSAlvador dedi: Maalesef, lakin şu an aklıma gelen bir çözüm: Eğer Save dosyalarınız Cloud'da ise oyununun dosya bütünlüğünü bir doğrulamayı deneyebilirsiniz. Çünkü bende problem birden başlamıştı. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm galiba 64 Bit sürümünde sorun varmış 32 Bit sürümünde aldığımda sorun çözüldü hala oynuyorsan sende deneyebilirsin.
PSAlvador dedi: Maalesef, lakin şu an aklıma gelen bir çözüm: Eğer Save dosyalarınız Cloud'da ise oyununun dosya bütünlüğünü bir doğrulamayı deneyebilirsiniz. Çünkü bende problem birden başlamıştı. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm galiba 64 Bit sürümünde sorun varmış 32 Bit sürümünde aldığımda sorun çözüldü hala oynuyorsan sende deneyebilirsin.
AntenioTR Decapat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2023 #11 Nexovv dedi: Sorunu çözdüm galiba 64 Bit sürümünde sorun varmış 32 Bit sürümünde aldığımda sorun çözüldü hala oynuyorsan sende deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Başka çözümü var mı böyle mod yüklenmiyor Artı 0 Eksi
Nexovv dedi: Sorunu çözdüm galiba 64 Bit sürümünde sorun varmış 32 Bit sürümünde aldığımda sorun çözüldü hala oynuyorsan sende deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Başka çözümü var mı böyle mod yüklenmiyor