Starfield ana hikayesi güzel mi?

İtxomotime

Hectopat
Oyunu sadece Crimson Fleet görevleri için indirmiştim. Şimdi Crimson Fleet görevleri bitince bir boşta kaldim. Daha ana hikayenin en başındayım, oynanır mı, ne diyorsunuz?

Oyunu oynamadım ama eleştirildiği kısım hikayeden çok teknik özellikler ve oyun motoruydu gördüğüm kadarıyla. Ana görevlerin ve yan görevlerin hikayesi kalite anlamında belli bir standarta sahiptir diye düşünüyorum

Oyunu sadece Crimson fleet görevleri için indirmiştim. Şimdi Crimson fleet görevleri bitince bir boşta kaldim. Daha ana hikayenin en başındayım, oynanır mı, ne diyorsunuz?

Oynadım oyunun Starfield hikayesi bence çok boş ama yeni çıkan DLC shattered space güzel diyorlar onun da hikayesi ilgimi çekmişti.

Ben bitirdim. Oyunu çok sevdim. Hikayesi ilgi çekiçi ve merak uyandırıcı. Hikayede zaman zaman sürprizler meydana geliyor. Oynamanızı tavsiye ederim. Diğer faction questleri de yapmanızı tavsiye ederim. Onlarda ana hikaye gibi ilgi çekiçi ve merak uyandırıcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…