Starfield başka gezegene gitmek için illa Fast travel mi kullanmak gerek?

Borcha Vlad

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar sizlere Starfield hakkında birkaç soru sormak istiyorum. Oyunda bir gezegene gidebilmek için illa Fast travel mi kullanmak zorundayız? Eğer uzayda gezemeyeceksem ne anlamı kaldı? No Man's Sky'da hem evreni gezebilirken gezegene de kendim iniş yapabiliyordum. Starfield'te böyle bir şey yoksa sizce saçma değil mi?

Merhaba arkadaşlar sizlere Starfield hakkında birkaç soru sormak istiyorum. Oyunda bir gezegene gidebilmek için illa Fast travel mi kullanmak zorundayız? Eğer uzayda gezemeyeceksem ne anlamı kaldı? No Man's Sky'da hem evreni gezebilirken gezegene de kendim iniş yapabiliyordum. Starfield'te böyle bir şey yoksa sizce saçma değil mi?
Bence de çok büyük eksi.

Katılıyorum oyun daha betada değil mi bildiğim kadarı ile? Belki sonradan eklenecektir. Ama bende uzayda gezmek isterim çok heyecan verici.
Dün çıkış yaptı hocam.

Katılıyorum oyun daha betada değil mi bildiğim kadarı ile? Belki sonradan eklenecektir. Ama bende uzayda gezmek isterim çok heyecan verici.
Ekleneceğini düşünmüyorum. Sonuçta oyun tam sürüme çıktı. Bende olmasını isterdim ki zaten olacağını düşünüyordum ancak fast travel işi bir yerden sonra gerçekten sıkıyor. Şuanlık mod ile gelirse güzel olur.
Ben böyle devasa bir oyuna fast travel işini kaldırıp fiziki uçma işini getireceklerine pek olaslık vermiyorum açıkcası.

Gerçeklik/saçmalık açısından bakacak olursak normal şartlar altında uzaydan bir gezegene gitmek saatler sürecektir. Gerçeklikle alakalı bir durum yok yani. Yapan kişilerin kolayına bu gelmiş ve buraya yapacakları harcamayı oyunun hikaye kısmına yatırmışlar. Çokta gerekli bir özellik değil. Olsa daha iyi olurdu ancak şart değil. Bir kıyaslama yapacak olursak hedeflerinde No Man's Sky değil Mass Effect olduğunu görürüz.

Merhaba arkadaşlar sizlere Starfield hakkında birkaç soru sormak istiyorum. Oyunda bir gezegene gidebilmek için illa Fast travel mi kullanmak zorundayız? Eğer uzayda gezemeyeceksem ne anlamı kaldı? No man's Sky'da hem evreni gezebilirken gezegene de kendim iniş yapabiliyordum. Starfield'te böyle bir şey yoksa sizce saçma değil mi?

Oyunda yükleme ekranı olduğu için gezegenlere inmek için ana menüden gezegen seçip oyle otomatik iniyorsun, diğer türlü normal bir hızlı diğer gezegenlere gidebilirsin ancak çok uzun sürer, bir de bir diğer güneş sistemine normal hızlarla gidebilirsin ancak aşırı uzun sürüyormuş.

Oyunda en gıcık olduğum gezegenlere kendimiz inemiyoruz keşke o atmosfere inişi görseydik.

Gerçeklik/saçmalık açısından bakacak olursak normal şartlar altında uzaydan bir gezegene gitmek saatler sürecektir. Gerçeklikle alakalı bir durum yok yani. Yapan kişilerin kolayına bu gelmiş ve buraya yapacakları harcamayı oyunun hikaye kısmına yatırmışlar. Çokta gerekli bir özellik değil. Olsa daha iyi olurdu ancak şart değil. Bir kıyaslama yapacak olursak hedeflerinde No Man's Sky değil Mass Effect olduğunu görürüz.
Saatler sürmesine gerek yok ki. Kesin saatler veremem ancak ortlama 5 10 belki 15 dakika uzay da araç sürmek açıkcası beni sıkmazdı. Zaten saatler sürseydi de saçma olurdu. Keşke fast travel işini 5 10 dakikalık ışık hızını kullanıp uzay mekiği ile uçma diye ekleselerdi. Şahsen ben hiç sıkılmazdım.

Hocam oyun bir uzay simülasyon oyunu değil. İnsanlar eleştirirken bunu sürekli kaçırıyorlar. Uzayda geçen bir aksiyon rol yapma oyunudur Starfield. Uzay burada bir araç rolü üstleniyor, oyunun ana maddesi değil. Oyunun ana maddesi aksiyon rol yapmadır.

@fatih murdock

Burada ki mesele tamamen seçimle alakalı. Adamların kendi açıklaması var biz bütçemizi oraya yönlendirmek yerine başka yerlere harcadık diye. Olsa daha iyi olacağını düşünüyorum ancak mevcut durumdan da hoşnutsuz değilim. Kişisel olarak düşüneceksek 5-10 dakika beni sıkardı hatta çoğu oyuncu 3-5 defa yapıp bir daha kullanmazdı gereksiz bir özellik olarak kalırdı.

Neden saçma olsun? Gerçekçilik istiyorsan Star Citizen oynayabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı