Starfield için ne zaman yama çıkar?

Makine çevirisi değil grubun adı öyle sadece

Hocam pazar gününe kadar el çevirisi ile yapılabileceğini sanmıyorum sabah akşam uyumadan yapsalar bile imkansız

Yani oyunda çok fazla diyalog var tabii bazı kelimelerin anlamı doğru olmayabilir ama ingilizcesi olmayana ya da az olana bayağı iyi haber.

Tabii ki hiç yoktan iyidir en azından genel gidişat anlaşılır.

Eğer ki cidden bu pazara yetiştirmek gibi bir hedefleri varsa 3 günleri var biz anonymous çevirisine 1 yıl rahat sürer derken bu yama bence bayağı talep görür.

Hocam pazar gününe kadar el çevirisi ile yapılabileceğini sanmıyorum sabah akşam uyumadan yapsalar bile imkansız

Tabii ki hiç yoktan iyidir en azından genel gidişat anlaşılır.

Şakasına demiştim zaten de RDR2 falan da hep oradan kullanıyorum devrik cümle yok fazla. Hiç yoktan iyidir.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-09-02-12-55-56-255_com.twitter.android-edit.jpg
    116,5 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
İçinde çok fazla diyalog ve metin var. Ücretli yama yapanlar bile erken çıkaramaz.
Çıktı hocam. Anonymous çeviri yamasının betasını indirebiliyorsunuz. Tamamen el çevirisi ve bir kelime bile çevrilse düzenli aralıklarla otomatik güncelleniyor metinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…